10 gemakkelijk te maken DIY Dog Toys

10 gemakkelijk te maken DIY Dog Toys

Laatst bijgewerkt op 3 mei 2019 door puppylekken 15 reacties

x

Ben je de laatste tijd in de dierenwinkel geweest? Als dat zo is, hebt u waarschijnlijk gemerkt dat hondenspeelgoed niet goedkoop is. Gelukkig zijn er veel eenvoudig doe -het -zelfhondenspeelgoed dat je thuis kunt maken.

10 gemakkelijk te maken DIY hondenspeelgoed

Biechtstijd: ik ben geen sluwe persoon, ongeacht hoeveel ik wou dat ik was. Ik heb zoveel Pinterest gecreëerd falen dat ik je zou kunnen schamen. “Eenvoudig weekendproject?” Ja, toch.

Maar niet allemaal doen het zelf projecten zijn ingewikkeld, en dit eenvoudige doe -het -zelfhondenspeelgoed zijn enkele goede voorbeelden van projecten die iemand aankan. Hier is een lijst van 10 eenvoudig te maken DIY hondenspeelgoed.

1. Maak je eigen doe -het -zelf flirtpaal

De meeste honden zijn dol op achtervolgen, daarom zijn flirtpalen een geweldige keuze – vooral voor honden met een hoge drive. Een snel spel van 5 minuten met een flirtpaal biedt je hond veel lichamelijke oefening.

Als je een PVC -pijp rondslingert, gebruik dan dat als stang. Als het niet het geval is, kun je zoals ik zijn en een maken met een lange stok die je in de tuin vindt. Je hebt ook een bungeekoord of touw nodig, verkocht in hardhoutwinkels. Je zou touw kunnen gebruiken, maar wees heel voorzichtig – je wilt de nek van je honden niet schokken als ze het speelgoed vangen. De ‘prooi’ kan van alles zijn, van een knuffel tot een lege waterfles, zolang je het aan het touw kunt binden, zou het goed moeten zijn.

Draai je bungee of touwmateriaal door de PVC of als je goedkoop bent, zoals ik, bind het aan het uiteinde van de stok. U wilt dat de staaf een behoorlijke afstand van u verwijderd is, moet 3-5 voet in orde zijn. Als je de PVC -knoop aan het ene uiteinde gebruikt, dus het zal niet verliezen als het wordt gevormd.

Het enige dat overblijft is het binden van de ‘prooi’ aan het andere uiteinde van de lijn. Nu heb je een leuk DIY -speelgoed om mee te spelen. Let op – speel dit spel niet met groeiende puppy’s, het is erg moeilijk voor de gewrichten.

Bekijk de geweldige video van de Darling Dog over het maken van een doe -het -zelf flirtpaal.

Als u op zoek bent naar iets kleiner dan een traditionele flirtpaal, bekijk dan deze optie van $ 2.

2. Maak een doe -het -zelf -plastic fles hondenspeelgoed

Honden zijn gewoon dol op knapperige dingen – en plastic flessen maken een aantal behoorlijk bevredigende crunches. Als uw hond een stoere kauwer is, onthoud dan om ze goed te begeleiden met dit speelgoed. Om je eigen doe -het -zelf plastic flesspeelgoed te maken, neem je gewoon een plastic fles en wikkel deze in een sok of stof naar keuze.

Bekijk dit geweldige DIY -plastic flesspeelgoed van munitie de teckel.

3. Maak je eigen touw- en tennisbalspeelgoed

Ik speel graag met mijn hond. Minute voor de minuut is het een van de meest fysiek en mentaal vermoeiende games die er zijn. En het goede nieuws is dat als je thuis geen sleepbootspeeltje hebt, je gemakkelijk je eigen kunt maken met een stuk touw en tennisbal.

Voor dit gemakkelijk te maken DIY hondenspeelgoed heb je een stuk touw en een tennisbal nodig. Om het speelgoed gewoon een gat aan elke kant van de bal te laten snijden of te boren; Gewoon groot genoeg om het touw door te schakelen. Plaats de bal op het midden van het touw, bind enkele knopen om deze op zijn plaats te houden.

Als je er een geweldige sleepbootspeelgoed van wilt maken, bind je aan het einde ook wat knopen. Als uw hond een stoere kauwer is, kunt u oude gevlochten stof gebruiken voor het touw om het een beetje te verharden.

Eenvoudig touw- en tennisbal speelgoed via MyCamera

4. Maak een tinnen puzzel van een tennisbalmuffin

Op zoek naar een heel eenvoudige manier om uw hond te vermaken? Maak van hem een ​​eenvoudige muffin puzzel van tennisbal. Hondenpuzzels (en voedsel dat in het algemeen speelgoed wordt afgedicht) zijn een geweldige manier om uw hond wat extra mentale stimulatie te geven. En het beste deel is dat deze muffin tinnen puzzel heel gemakkelijk te maken is.

Het enige wat u hoeft te doen is enkele traktaties in het muffintin te plaatsen en te verbergen door de tennisballen eroverheen te plaatsen. En daar heb je het – je hebt je eigen zelfgemaakte hondenpuzzel.

Je kunt je eigen doggie -puzzel maken met een muffin tin & tennisballen via SheKnows

5. Maak een doe-het-zelf gevlochten T-shirt hondenspeelgoed

Dit speelgoed is geweldig voor het spelen van haal of sleepboot en het is heel eenvoudig om te maken. Je hebt gewoon een paar T-shirts en een schaar nodig. U kunt de volledige instructies op BarkPost bekijken.

Je kunt dit eenvoudige speelgoed maken met een paar T-shirts en een schaar via BarkPost

6. Interactief tennisbalhondenspeelgoed

Op zoek naar een super eenvoudige doe -het -zelf -hondenvoerpuzzel? Snijd gewoon een tennisbal open en vul deze met traktaties en je bent klaar om te gaan.

Maak je eigen interactieve tennisbalhondenspeelgoed via Romprescue

7. Maak je eigen touwbalhondenspeelgoed

Vernietigt uw hond de meeste speelgoed binnen enkele minuten? Als dat zo is, bent u niet de enige. Als uw hond een stoere kauwer is, bekijk dan dit gemakkelijk om touwbal te maken. Vergeet niet om uw hond te begeleiden met dit speelgoed – als ze het touw zelf beginnen te verscheuren, vormt het een potentieel verstikkend gevaar.

Bekijk de volledige tutorial over hoe je je eigen touwbal speelgoed kunt maken door handsocetied

8. Maak je eigen interactieve feederspeelgoed

Voedselspeelgoed is een geweldige manier om uw honden vast te houden, en het gebruik van een tijdens het avondeten is een goede manier om uw hond mentaal gestimuleerd te houden.

Wil je eigen interactieve hondenvoer makennull