Bella Proost voor de levensdag van een huisdier op 24 januari

AddThis Deling -knoppen naar facebookfacebookfaceBookshare naar TwittertwitterTwitterShare naar PinterestPinterestPinterestShare naar Moreaddthismore12

Hallo weer everypawdy! Ik ben het weer, Bella Pomeranian. Op 24 januari werk ik samen met mijn Furrends bij Petmeds, Hill’s Pet Nutrition, Rescue Groups en Animal Shallets op een nationale dag om de adoptie van huisdieren te bevorderen. Hill’s zal betalen voor de eerste tien adopties bij elk van hun 300 partnerdierschietpartijen in het hele land, en de nieuwe eigenaren van huisdieren zullen wat gratis wetenschappelijk dieet in huisdieren ontvangen. Als je iemand kent die klaar is om een ​​nieuw vier-voet bontkind aan zijn familie toe te voegen, vertel ze hierover, zodat ze kunnen profiteren van de extra hulp die door Hill wordt aangeboden.

Naast de tv -ster van PetMed en een therapiehond, ben ik ook de Pombassador van Pommeranian Rescue in Zuid -Californië en woon elke maand meerdere weekends bij adoptie -evenementen. Mijn pawrents zijn ook pleegpawrens voor Dexter, Phoebe, Toby en Suesue. Alle vier zijn senior honden die moeilijker te plaatsen zijn dan jongere honden. Afgelopen weekend waren we allemaal samen in een dierenwinkel in Lancaster CA voor onze gebruikelijke derde zondag. U kunt extra foto’s bekijken in mijn albums tijdens het adopties -evenement op mijn Facebook -pagina.

24 januari gaat over het veranderen van het leven van een huisdier door adoptie, en we willen allemaal uw hulpbron zijn voor hulp en advies. Maar wacht … Ik weet dat ik lezers heb die niet kunnen adopteren, althans niet nu maar misschien later. Weet in de tussentijd dat u de dieren op veel andere manieren kunt helpen. Bel uw lokale dierenasiel en vraag of ze een “wensenlijst” hebben van items die nodig zijn om het leven gemakkelijker te maken voor de katten en honden daar. Het is zo koud geweest dat veel van de dieren in schuilplaatsen truien en dekens nodig hebben. Als u liever hebt, kunt u rechtstreeks doneren aan een reddingsgroep. Hier is een foto van mij met een recente donatie van kleding aan SCPR door een van mijn fans, die kan worden geveild bij een fondsenwerving:

U kunt ook cadeaubonnen kopen van veel verschillende winkels voor huisdieren en feedwinkels. Een donatie van een cadeaubon wordt altijd op prijs gesteld! Hier is een foto van mij met de opbrengst van een cadeaubon die onlangs is gedoneerd en we konden een extra $ 10 coupon krijgen omdat de merkvertegenwoordiger van Purina op die dag in de winkel was. Dankzij deze donor is er genoeg eten om veel Pomeranians al een tijdje te voeden! :

Als u van dieren houdt, maar uw scenario’s voorkomen dat u aanneemt, waarom zou u dan niet uw diensten aanmelden om hen te helpen vasthouden en te knuffelen tijdens een adoptie -evenement? Hier is oom Dave, die naar onze adoptie -evenementen komt en zijn grote hart biedt om een ​​kleine hond te knuffelen die een warme knuffel nodig had. Je kunt helpen door ze te nemen voor een kleine wandeling door de winkel, hen te helpen socialiseren door met hen vast te houden en te praten:

U kunt dierenasielen vinden en lokaal voor u redden door te kijken op Facebook of Google. Uw lokale winkels voor huisdieren zullen ook op de hoogte zijn van reddingen en schuilplaatsen en kunnen u telefoonnummers bieden om contact op te nemen. De volgende keer dat u in een dierenwinkel zit met een adoptie -evenement, gooit u een dollar in hun donatiespot. Bij het afrekenen, zeg ja, je doneert een dollar aan de liefdadigheidsinstelling van de winkel. Aan het einde van deze blog krijg je de kans om me een bericht te sturen (in de reacties hieronder), en ik zou graag je suggesties horen voor andere manieren om het leven van een huisdier te veranderen!

Liefde, Bella