Eenvoudige resoluties 2014 voor uw hond

Opmerking: dit is een gesponsorde gastpost van Pete Boucher en de Dog Supplies Company Viovet.

Met snel naderen van 2014 biedt het nieuwe jaar ons allemaal de mogelijkheid om na te denken over de afgelopen 12 maanden en de toekomst te plannen. Maar als eigenaren van huisdieren moeten we niet alleen onze eigen toekomst overwegen, maar ook die van onze dieren. Dit betekent natuurlijk dat onze huisdieren de best mogelijke kans hebben op een gelukkig en gezond leven.

Als u nieuwjaarsresoluties maakt, hoeven ze niet ingewikkeld te zijn. Hoe gemakkelijker de resolutie gemakkelijker, hoe groter de kans dat u zich eraan zult houden.

Het volgende zijn enkele eenvoudige manieren om van 2014 een goed jaar voor uw hond te maken.

Een evenwichtig en voedzaam dieet

Als u één resolutie voor u kiest, hoe zit het dan met het geven van een gezond merk voedsel?

Een natuurlijk dieet gaat een lange weg om een ​​gezonde hond te waarborgen. En hoewel sommige bedrijven voor huisdieren je willen geloven dat je hond uitsluitend op één soort hondenvoer kan bestaan, is dit gewoon niet het geval. Om te beginnen hebben honden echte voeding nodig van verschillende echte voedingsmiddelen. Natuurlijke hondenvoermerken zoals Taste of the Wild en Orijen zijn beschikbaar via viovet. Deze voedingsmiddelen zijn er in verschillende smaken en bevatten vitale voedingsstoffen zonder walgelijke bijproducten, suiker of giftige chemicaliën.

Regelmatige lichaamsbeweging

Natuurlijk, we hebben het allemaal druk. Maar het vinden van tijd om je hond minstens eenmaal per dag uit te oefenen is absoluut van vitaal belang wat zijn welzijn betreft. We weten allemaal dat het uitoefenen van onze honden belangrijk is, maar doen we echt de inzet? Hoe zit het met het maken van je doel voor 2014?

Enkele eenvoudige manieren om meer lichaamsbeweging in de dag van uw hond op te nemen, kunnen gewoon elke ochtend en opnieuw direct na het werk op weg zijn naar een wandeling van 20 minuten. Of misschien zou je je elke ochtend kunnen doorbinden tot een wandeling van 30 minuten en ‘s avonds 10 minuten ophalen.

Een gelukkige hond is een gezonde hond

Gezondheid draait niet allemaal om fitness en dieet. Emotionele gezondheid is even belangrijk. En wat uw hond betreft, betekent dit dat hij hem veel aandacht geeft. In tegenstelling tot katten zijn honden over het algemeen zeer sociale dieren. Ze houden van interactie en hunkeren naar aandacht, dus we moeten ze onze tijd elke dag geven. Als je je hond negeert of hem niet de aandacht geeft die hij nodig heeft, kan hij zich verwaarloosd of verveeld voelen. Dit kan op zijn beurt een zeer negatief effect hebben op zijn algemene welzijn.

Enkele eenvoudige manieren om je hond meer aandacht te geven, kunnen hem elke minuut of zo een traktatie gooien, omdat hij kalm aan je voeten ligt terwijl je werkt. Dit is een geweldige manier om te werken aan gehoorzaamheidscommando’s zoals Down and Stay. Of, wat dacht je van knuffelen op de vloer (of de bank!) Met je hond terwijl je tv kijkt?

Eenvoudige stappen

None of the above steps are complex or even out of the ordinary. It’s all about making the commitment and following through. caring for your dog isn’t a complicated procedure. All it requires is some dedication and a willingness to occasionally prioritize your dog’s needs over your own.

What are your dog-related goals for 2014?

Pete Boucher is from the UK and has a 4-year-old Japanese Akita named Jack. The two spend their spare time hiking around their local national parks.