Waarom ik geen puppy

wilde, opmerking: Julia Thomson levert regelmatig een bijdrage aan die straathond. Bekijk haar blog thuis op 129 hectare, waar ze schrijft over het landleven en het doe -het -zelf -renovatie.

Wie heeft er genoten van het lezen over Remy bij de familie Thatmutt?

Ik moet Lindsay een ton kredietrapport geven omdat ik zo open en echt ben over de ups en downs van puppydom.

Toen we op zoek waren naar een honden om aan onze familie toe te voegen, wist ik 100% dat ik geen puppy wilde. Al mijn zoekopdrachten op Petfinder waren voor jonge of volwassen honden.

Waarom ik geen puppy wilde

1. energieniveau.

Mijn eerste reden voor het kiezen van een volwassen honden was energieniveau. We waren toegewijd aan het geven van onze honden veel lichaamsbeweging (en leven op een boerderij hebben we veel mogelijkheden om te sporten), maar we zijn een laag key, volwassen huishouden.

We wilden een hond die bij ons rond de boerderij kon zijn terwijl we werkten zonder elke minuut onze onverdeelde aandacht nodig te hebben (pauzes voor krassen of zoomies of ophalen werden verwacht). En aan het eind van de dag toen het werk klaar is, wilden we een honden die tevreden was om te dommelen terwijl we tv bekeken.

Ik wist niet zeker of we dat zouden krijgen met een puppy – althans niet in het begin.

2. Training.

Mijn tweede reden voor het kiezen van een volwassen honden was trainen. Dit is mijn eerste hond. Ik had geen vertrouwen in mijn vermogen om een ​​puppy competent te trainen. Ik hoopte dat hij met een volwassen hond al wat basis gehoorzaamheid zou hebben en vrijwel huisgebroken was.

Nogmaals, we waren toegewijd aan het werken met onze honden en hadden trainingslessen opgesteld, maar ik wist niet zeker of ik in staat zou zijn om met een schone lei te gaan, zoals Remy.

Toen Baxter ons bezorgde, was hij volledig zuiveringsgebroken en had hij de basisgehoorzaamheidsvaardigheden waarnaar we op zoek waren. Er waren nog steeds dingen om aan te werken, of het nu veel meer gehoorzaamheid was of sommige trucs beheerst, dus kregen we de kans om wat training te doen – en zoals Lindsay zegt, is training aan de gang.

Waarschijnlijk is de vele essentiële kwaliteit van Baxter dat hij een ideale match voor ons is in termen van energieniveau.

Kerel is lage energie. En ik impliceer laag.

Hij houdt van zijn wandelingen en kan rennen als een windhond wanneer we zoomies in de tuin doen, maar zijn standaardpositie is horizontaal. In Baxter vonden we uiteindelijk de ideale honden voor ons.

Zie de post: diepe gedachten over doe -het -zelf van de hond

Ik heb puppy’s niet helemaal uitgesloten. Op een dag is het misschien het beste bij onze familie. Echter, lezen over Lindsay’s avonturen met Remy (ik had absoluut geen idee ‘s avonds gekte wat een ding. Yikes!) Ik weet dat een puppy nu zeker niet het beste voor ons is.

Lindsay is erg goed in het benadrukken dat mensen moeten doen wat het beste is voor zichzelf en hun honden, of het nu gaat om trainen of voeden of adopteren of kopen.

En ik denk dat dat een goede begeleiding is om te solliciteren naar de keuze van wat voor soort honden ook te krijgen. ken jezelf. Wees redelijk over waar u zich aan kunt binden. Wees waarheidsgetrouw over wat voor soort leven je leidt en doe de moeite om te proberen de beste hond voor je te vinden.

Jij, en je hond, zullen er gelukkiger voor zijn.

Welke kwaliteiten zijn veel essentieel voor u in een hond?

Deelt iemand anders mijn aarzeling over het opvoeden van een puppy?

Lees veel meer van de berichten van Julia:

Hoe u een hond op de leiband kunt trainen

Stil piepend speelgoed voor honden

Tips voor het renoveren van huis als je een hond hebt

Meld u aan om de trainingssuggesties van die mutt te ontvangen en nog veel meer in mijn (bijna) dagelijkse nieuwsbrief: