Hoe het best geklede huisdier op National Hat Day

ToDhis Deling-knoppen te hebben naar FacebookFacebookFacebookShare naar TwittertwitterTwitterShare naar PinterestPinterestPinterestShare aan Moreaddthismore22

Heb je me herkend in mijn zeer mooie en chique chapeau? Dit is een drukke week voor mij omdat er twee cruciale dagen komen. Ten eerste is donderdag je huisdierdag aankleden. Als je een kat of een hond hebt die zich voor de gelegenheid wil kleden, kun je hier wat ideeën krijgen en me hier een aantal van mijn favoriete outfits modelleren. De volgende dag, deze vrijdag, is National Hat Day! Hoeden zijn erg stijlvol, maar ze kunnen moeilijk te dragen zijn, vooral voor honden of katten met grote oren, zoals ik. Hier zijn mijn aanbevelingen:

Gebruik eerst een zachte oorreiniger om ervoor te zorgen dat de oren van uw huisdier schoon zijn, omdat een hoed ongewenste aandacht kan trekken voor elke wasachtige opbouw in de oren!

Selecteer een hoed met een kinriem of elastische band zodat de hoed op zijn plaats blijft, zelfs op een winderige dag.

Let op het weer bij het selecteren van de beste hoed. Als het een zonnige dag is, zal een hoed met een brede rand bescherming tegen de zon bieden. Een ontspannende met fleece omzoomde hoed zou een uitzonderlijke keuze zijn voor een ijzige dag.

Kies een kleur die een aanvulling vormt op de pelskleur van uw huisdier of kat. Ik vind Pink er vooral mooi uit.

Een coördinerende accessoire zoals een sjaal of zonnebril kan elke hoed er nog leuker uitzien!

Kies een hoed die de oren niet verstoort. Veel huisdierenhoeden worden gemaakt met kleine gaten om de oren door te steken.

Mijn beste aanbevelingen is dat als uw hond of kat geen plezier heeft om hoeden te dragen, deze vakantie gewoon helemaal overslaat.

Harley was heel blij toen ik hem vroeg om een ​​hoed te kiezen om voor dit verhaal te dragen. Helaas heeft hij het concept van ‘hoed’ niet helemaal begrepen. Ik denk dat de eenhoorn-hoorn kan worden beschouwd als een hoofdbedekking, maar zonder een kroon of een rand denk ik niet dat de hoorn technisch gezien als een hoed kan worden beschouwd. Sorry, Harley.

Daisy de krullende kat