Het Del Mar Dog Beach

Het allerbeste deel van het hebben van een hond (naar mijn mening) is op avonturen. ACE en ik ben altijd op zoek naar nieuwe gebieden om te verkennen.

Een van onze favoriete locaties is het strand van Del Mar Dog, slechts een mijl verderop vanaf ons appartement.

Het is een off-loute strand van Labor Day met Memorial Day (honden moeten in de zomer worden aangelijnd).

Mijn ouders vlogen naar ons om ons in februari te zien, en hier zijn een paar van de foto’s die ze op het strand hebben gemaakt. Omdat we zo dicht bij deze mooie plek online zijn, beschouwen we het gewoonlijk als vanzelfsprekend. Bezoekers hier uit Wisconsin hebben was een geweldige herinnering precies hoe gelukkig we zijn! Op weekdagochtend hebben we meestal het hele strand voor onszelf!

Mijn moeder heeft een boek gecomponeerd

Ik wil je ook laten begrijpen dat mijn moeder Nancy een boek heeft geschreven over precies hoe ze psychologisch kunnen voorbereiden op chemotherapie.

Ze kreeg de diagnose borstkanker in 2010, evenals een blog met de naam Nancy’s Point waar ze zowel over borstkanker als verlies samenstelt. Ze componeert ook over haar honden!

Haar boek “voorbij de angst komen: een gids om u te helpen psychologisch voor te bereiden op chemotherapie” wordt aangeboden in gedrukte en e -boekformaat, evenals ze 10 exemplaren op haar blog verstrekt.

Het boek is niet alleen voor diegenen die te maken hebben met chemotherapie. Het is ook een uitstekende bron voor zorgverleners. Ik ben zo trots op mijn moeder, en ze zou het leuk vinden als je haar blog bezocht of mensen hebt laten begrijpen over haar boek.

Dat is het, evenals een uitstekend weekend!

Waar ben je en gaan je hond verkennen?

(Foto’s door Nancy Stordahl)