Rattenkooi -calculator: het kiezen van de beste rattenkooiberekening

Ratten zijn intelligent en liefde om te knuffelen. Ze maken geweldige huisdieren. Ze zijn het perfecte huisdier voor appartementbewoners vanwege hun rustige aard en kleine omvang. Ratten zijn actief en houden ervan om te klimmen en te verkennen. Daarom is een grote kooi ideaal, maar laten we eerst rattenkooi -calculator gebruiken en vervolgens de uiteindelijke keuze maken.

Voor ratten werken hoge kooien met meerdere niveaus goed. Zorg ervoor dat de staven horizontaal zijn, zodat uw rat omhoog kan klimmen.

Een lange kooi geeft je voldoende ruimte om een ​​hangmat in de hoek te plaatsen, waar je rat na alle activiteiten van zal opkrullen.

Rattenkooi -calculator

Slechte ventilatie in afgesloten kooien voor hamsters en aquaria is een probleem. Ratten kunnen ziek worden van ammoniakopbouw in hun urine.

De beste rattenkooien zijn eigenlijk fretkooien. De afstand tussen de tralies kan echter te breed zijn voor jonge ratten. Ze kunnen nog steeds kunnen ontsnappen als ze door de bar kunnen persen. Ferretkooien zijn een geweldige optie voor grote ratten.

Ratten zijn sociale dieren en zullen natuurlijk in kolonies leven. Als je geen honderden ratten tegelijk wilt hebben, is het een beter idee om ze allemaal bij elkaar te houden.

Het aantal ratten dat u heeft, bepaalt de grootte van uw kooi. U moet echter streven naar ten minste 2 vierkante voet per rat. Om de beste maatkooi voor uw huisdierratten te bepalen, kunt u een online rattenkooi -calculator gebruiken.

Voor één rat, kooien

Hagen Living World Deluxe Housing

Ware Sweet Home Kleine dierenkooi

Ware-proof kleine dieren Critter Cage

Grootte van een rattenkooi

Misschien hebt u zich deze vraag gesteld als u overweegt een huisdierrat te krijgen. Een enkele rat heeft een kooi nodig die ten minste 2,5 voet meet om te voldoen aan de minimale grootte -eisen van de RSPCA. Om de grootte van de kooi van uw rat te bepalen, kunt u onze rattenkooi -calculator gebruiken.

Beste rattenkooien

Beste rattenkooi -maten voor 3

A & E Cage Company Small Animal Cage 3 -niveau met verwijderbare basis

Het A&E Cage Company 3-niveau kleine dierenkooi (online kopen) is groot genoeg om een ​​grote kolonie ratten te huisvesten. Het totale interieurvolume van de kooi is ongeveer 16,8 kubieke meter. Deze kooi is groot genoeg voor 6 tot 7 ratten.

Het ontwerp op drie niveaus van deze kooi is een van de beste functies. Elk niveau omvat de lengte en breedte van de hele kooi. De ladders die elk niveau verbinden, zijn gemakkelijk te klimmen en zullen ratten aanmoedigen om de hele dag actief te worden.

Drie grote deuren aan de voorkant van de kooi maken het gemakkelijk voor ratten om toegang te krijgen, ongeacht hun niveau. Deze kooi beschikt ook over 4 kleine voedingsdeuren. Met deze deuren kunt u uw ratten voeden zonder dat ze zich zorgen maken dat ze proberen te ontsnappen. Je krijgt ook vier roestvrijstalen kommen als onderdeel van deze kooi.

De schuifbladen maakt het gemakkelijk om de kooi schoon te maken. Als u zwerfafval of andere items moet opslaan, is de plank onderaan deze standaard een geweldige optie. De standaard heeft ingebouwde wielen zodat u de kooi kunt verplaatsen, zelfs als deze groot is.

Vorige Hendryx Green & White Small Animal Caddy met stand

De Prevue Hendryx Green & White Small Animal Cage (online kopen). is een grote rattenkooi die economisch is en veel leuke functies heeft. Het totale interieurvolume van de rattenkooi is ongeveer 13,3 kubieke voet. Deze kooi is groot genoeg om maximaal vijf ratten te huisvesten.

Deze kooi heeft een ontwerp op één niveau en omvat een grote strooisel met verwijderbare draadmesh rooster. Of je wilt dat je ratten op de metalen maasvloer leven of je kunt ze in de kattenbak laten leven.

De draadvloer maakt de kooi gemakkelijker te reinigen. Door de draadvloer erin te houden kan echter de voeten van uw rat letsel veroorzaken.

De diepe nestpan is een betere keuze voor ratten, omdat ze zich veiliger en comfortabeler aanvoelen. U kunt ook de kansen op elk nest of ander puin verminderen dat aan de kooi ontsnapt door uw ratten in de diepe kattenbak te houden.

De kooi wordt geleverd met casters en een stand. De stevige buisvormige stalen standaard zal de kooi van de grond heffen zodat deze gemakkelijker te reinigen en te onderhouden is. U kunt de kooi ook gemakkelijk verplaatsen met behulp van de casters.

Kaytee Multilevel Exotic Pet Home

Het Kaytee Multilevel Exotic Pet Home (online kopen) is een grote en compacte rattenkooi. De totale woonkamer van deze kooi is ongeveer 9,5 vierkante voet. Deze kooi is groot genoeg voor 3 ratten.

De drie niveaus zijn goed ontworpen en zullen door uw ratten worden genoten. Elk niveau bestaat uit een platform gemaakt van plastic dat een derde van zijn breedte meet.

Deze platforms zijn samen met golvende plastic hellingen gekoppeld. Omdat ze geen steile cijfer hebben, zijn de hellingen gemakkelijker te klimmen vanwege hun golvende ontwerp.

Kaytee Multi-Level Exotic Pet Home wordt geleverd met een voedselgerecht dat in een van de platforms past. Dit is een geweldige functie omdat het voor ratten moeilijker maakt om hun voedsel op de vloer te morsen.

Nog iets geweldigs aan deze kooi? Het ontwerp van de nestpan. Deze kooi heeft een strooisel die extra diep is. Het is onwaarschijnlijk dat elk puin of schuifregelingen naar buiten komen. Plastic strooiselpannen maken het gemakkelijk om eventuele resterende puin met een papieren handdoek of een s te verwijderenbidden.

Beste rattenkooi -maten voor 2

Vorige Hendryx Cocoa & Cream Small Animal Cage met stand

De Prevue Hendryx Cocoa & Cream Small Animal Cage (online kopen) is een kleine, draagbare en gemakkelijk te onderhouden middelgrote kooi. Het totale binnenvolume van de kooi is ongeveer 13 kubieke voet. Deze kooi is groot genoeg voor 2-5 ratten.

Deze kooi heeft een verwijderbare draadvloer die u kunt verwijderen om de voeten van uw ratten te beschermen. De kooi wordt geleverd met een enkel platform en een helling die uw ratten kunnen gebruiken om de ruimte te verkennen. U kunt het platform en de oprit naar wens aanpassen.

Je ratten zullen het geweldig vinden om in de veiligheid en het comfort van de extra diepe nestpan te leven als je besluit de draadvloer neer te halen. U kunt ook alle rommel houden die zijn gemaakt door ratten in de kooi met de diepe strooisel.

De kooi kan worden verhoogd met behulp van de meegeleverde standaard, waardoor het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot uw ratten en te onderhouden. Het heeft ook ingebouwde wielen zodat het gemakkelijk is om de kooi te verplaatsen, hoe sterk of zwak ze ook zijn.

Ik en jij die de droom van het kleine dierlijke habitat leven

De jij en ik leven de droom kleine dierenhabitat (online kopen). is de ideale rattenkooi voor degenen die beperkt zijn in de ruimte. Het interne volume van de kooi is ongeveer 8,5 vierkante voet. Deze kooi is perfect voor het vasthouden van 2 tot 3 ratten.

De dimensies van deze kooi zijn het beste aan. Deze kooi meet 40 inch L x 17,5 ″ WX 21 ″ H.

Deze kooi wordt geleverd met een helling en een verstelbaar platform dat geliefd zal zijn bij uw ratten. De helling is gemaakt van plastic en heeft een antislipontwerp. Het plastic platform heeft ook een verhoogde lip aan de randen, zodat elk puin dat uw ratten mogelijk hebben verzameld, er niet gemakkelijk uit kan worden geschopt.

Deze kooi heeft een strooisel die extra diepe en ingebouwde wielen aan de basis is. De strooisel is diep om het gebied van de kooi schoon te houden. De casters maken het gemakkelijk om de kooi rond uw huis te verplaatsen.

Ware drie niveaus kleine dieren critter cage

De Ware Small Animal Critter Cage is Chew-Proof Three Level Small Animal Critter CooT (online kopen) is een uitstekende kooi voor ratten die meer verticale ruimte nodig hebben. Het totale interieurvolume van de kooi is ongeveer 7,8 kubieke meter. Deze kooi is groot genoeg voor 2 tot 3 ratten.

Deze kooi heeft drie niveaus. De strooisel is de onderkant en twee draadgaasplatforms staan ​​bovenaan. Elk platform is ongeveer een derde van de breedte van de kooi. U kunt de binnenkant van de kooi reinigen door eenvoudig de draadgaashellingen te verwijderen.

Deze kooi heeft twee deuren. De ene laat je het lagere niveau bereiken, terwijl de andere je naar de top brengt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw ratten uit de kooi raken.

Hoewel de strooisel in deze kooi misschien niet zo diep is als de anderen, is het nog steeds gemakkelijk schoon te maken. U kunt de nestpan schoonvegen als er puin eraan blijft hangen.

Beste rattenkooi -maten voor 1

Hagen Living World Deluxe Habitat

De Hagen Living World Deluxe Rat Habitat (online kopen) is een van de meest complete kleine rattenkooien die beschikbaar zijn. Het totale interieurvolume van de kooi is slechts 6,6 kubieke voet. Deze kooi is groot genoeg om 1 tot 2 ratten te huisvesten.

De kooi heeft veel functies en accessoires. Deze kooi wordt geleverd met een schuilplaats van ratten. Deze schuilplaats zal waarschijnlijk een favoriete plek worden voor je rat om de dag door te brengen.

U vindt een plek om uw plastic voedselkom te plaatsen. Deze kleine functie vermindert de kans dat uw rat zijn voedsel op de vloer morste.

De kooi wordt geleverd met een hooicuard die kan worden gebruikt om dingen van de kooi te verhogen. Deze kooi wordt ook geleverd met een waterfles die vrij is. Deze kooi wordt geleverd met een druppelvrije waterfles.

Een andere leuke functie is de gebogen, volledige bovendeur. U kunt alle delen van de kooi met uw handen bereiken dankzij de grote deur. Het zal gemakkelijk zijn om je kooi te behouden en je rat op te pakken, zelfs als ze het niet leuk vinden.

Ware Home Zoete huis Kleine dierenkooi

De Ware Sweet Home Small Animal Cage (online kopen) is een economische kleine rattenkooi. Het totale binnenvolume van de kooi is ongeveer 3 kubieke voet. Deze kooi is groot genoeg om één rat veilig te huisvesten.

Als u nieuw bent in het behouden van ratten, is deze kooi een uitstekend startpunt. De strooisel is groot genoeg om te voorkomen dat elke puinhoop naar buiten komt. Het is gemakkelijk om de kooi te behouden met zijn tweedelig ontwerp. Het enige wat u hoeft te doen om het schoon te maken, is om het draadgaas te verwijderen.

Welke maat rattenkooi moet voor 1 rat zijn?

Eén rat moet binnen een kooi worden gehouden van ten minste 2,5 vierkante voet. Een kooi van deze grootte moet ten minste één rat bevatten. In plaats van uw rat urenlang in zijn kooi te houden, overweeg dan om een ​​3-4 kubieke voetkooi te kopen.

Welke maat rattenkooi zou moeten zijn voor 2 ratten?

Een kooi van ten minste 5 kubieke voet is vereist als u van plan bent om twee ratten in één kooi te houden. Om conflicten te verminderen en uw ratten meer ruimte te geven, is een grotere kooi een goede keuze. Een kooi van 7 tot 8 voet is de ideale kooi voor twee ratten.

Welke kooi moet een rattenkooi zijn voor 3 ratten?

Om drie ratten menselijk te huisvesten, heb je minimaal een kooi van 7,5 vierkante voet nodig. U zult waarschijnlijk een grotere kooi nodig hebben om stress en ter te verminderenritoriaal gedrag. Als u van plan bent om drie ratten te behouden, heeft u een kooi nodig met ten minste 9-12 kubieke voet.

Hoe groot kunnen ratten worden?

De gemiddelde lichaamslengte van een huisdierrat is 9 tot 11 inch. De gemiddelde staartlengte van een rat is 7 tot 9 inch. De gemiddelde volwassen rat is 450-650 gram in gewicht, maar er zijn enkele mannelijke ratten die 900 gram kunnen bereiken (2 pond)!

Afstand bij rattenkooi

Aanbevolen barafstand: 1/2 inch

Bij het kopen van een kooi voor rat is het belangrijk om rekening te houden met de afstand van bars. U loopt het risico dat uw rat uit zijn kooi zal ontsnappen als de staven te breed zijn. Ze kunnen vast komen te zitten in bars als ze te klein zijn om hun hoofd vast te houden, maar niet hun lichaam. Dit kan letsel veroorzaken. Een snelheidskooi moet een afstand van niet meer dan 1/2 inch tussen de staven hebben.

Waar kan ik rattenkooien kopen?

Online

Amazon.com

Petco.com

Petsmart.com

Chewy.com

Homedepot.com

Baksteen mortel

Petsmart

Huisdieren

Walmart

Rattenkooi -calculator

Een gemiddelde rat vereist 2,5 kubieke voet ruimte.

Dit kan worden gedaan door de grootte van uw rattenkooi in inches te meten. Gebruik vervolgens onze rekenmachine om te bepalen of de kooi groot genoeg is om alle ratten te huisvesten die u hebt.