Pre-anesthetisch bloedwerk evenals uw huisdier

AddTHis Deling-knoppen naar facebookfaceBookFacebookShare naar twittertwittertwittershare naar pinterestpinterestPinterestshare aan Moreaddthismore

Een van de meest typische zorgen die dierenvoogden aan kleine dierenartsen aanwezig zijn, omvat de gevaren van het plaatsen van hun huisdieren onder algemene anesthesie voor verschillende chirurgische procedures. Van typische procedures die worden uitgevoerd op jonge huisdieren (zoals castratie, cafogen en katachtige verklaringen) tot tandheelkundige schoonmaak, tumorverwijderingen, evenals andere chirurgische procedures van oudere huisdieren, een van de belangrijkste diensten die een dierenarts kan bieden, is bloedtesten eerder Dergelijke chirurgische procedures worden uitgevoerd.

Niet alleen kunnen orgaanproblemen van de lever en/of nieren worden gedetecteerd, maar ook ongebruikelijke stollingsstoornissen die de neigingen van bloedingen tijdens de operatie kunnen stimuleren. Hoewel in de afgelopen decennia een dergelijke bloedonderzoek werd gedacht over optioneel voor onze dierlijke metgezellen, omvatten recente vereisten van methode in de meeste specificaties het aanbieden, zo niet nodig voor het uitvoeren van bloed-bloed vóór de meeste chirurgische procedures. Zelfs als er geen duidelijke afwijkingen worden gedetecteerd, zullen veel dierenartsen preoperatieve bloedschermen gebruiken bij het bepalen welke anesthesieprotocollen het meest geschikt zijn voor hun patiënten.

Samen met een preoperatieve EKG en plaatsing van intraveneuze katheter en IV -vloeistoftherapie tijdens de chirurgische procedure, nemen zowel dierenvoogden als dierenartsen alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen die ze kunnen om anesthetisch en chirurgisch gevaar bij hun patiënten te minimaliseren, zowel .

Veterinaire zorg