25 Cutest Schnauzer Haircuts: Schnauzer Dog Hairstyle We bewonderen veel

Je bent misschien de gelukkige eigenaar van een schattige Schnauzer. Ze hebben de neiging om lang haar te hebben. Schnauzer -kapsels zijn iets dat elke verantwoordelijke eigenaar van huisdieren zou moeten weten.

Het verzorgen van je hond kan duur zijn, vooral als je snel haar haar hebt en je hond naar hondenshows wilt brengen.

U kunt het beste kapsel voor uw hond selecteren op basis van hoe lang deze precies is. U kunt niet het beste kapsel voor uw hond selecteren op basis van de voorkeur van de eigenaar. Het is essentieel om na te denken over de behoeften van uw hond. U verwerpt uw ​​huisdier de kans om zijn vacht te verzorgen. Dit kan ongunstige gevolgen hebben die ziekte kunnen omvatten.

Schattige schnauzer -kapsels / kapsels voor je huisdier

Het is essentieel om uw Schnauzer een kapsel te bieden voor zowel het uiterlijk als de gezondheid. We hebben een lijst samengesteld van uitstekende schnauzer -kapsels die u kunt gebruiken als u net een huisdier of vereiste begint te bezitten.

Elk van deze stijlen verdient het om te worden weergegeven op een hondenshow. Ze zullen uw huisdier zowel gelukkig als ontspannen laten voelen. Bij het selecteren van een kapsel voor uw huisdier zou comfort de topprioriteit moeten zijn. Hier zijn enkele afzonderlijke en schattige kapsels voor het Schnauzer -ras.

25 van de schattigste schnauzer -hondenkapsels waar we van houden

Als je een gelukkige eigenaar bent van een schattige Schnauzer, begrijp je dat ze de neiging hebben om lang bont te groeien. Dat is de reden waarom elke verantwoordelijke eigenaar van huisdieren een paar dingen over Schnauzer -kapsels zou moeten ontdekken.

Het verzorgen van een hond kan uiteindelijk een dure onderneming zijn, vooral als het haar snel groeit en dat u uw huisdier naar hondenshows wilt brengen.

Afhankelijk van de lengte van de vacht van de hond, kunt u kiezen welk kapsel u ervoor moet selecteren. De beste optie van het kapsel moet niet alleen voldoen aan de voorkeuren van de eigenaar. U moet rekening houden met de behoeften van de hond. Door de vacht ook lang te laten, geef je je huisdier niet de kans om zichzelf te verzorgen. Dit kan leiden tot alle soorten slechte gevolgen, inclusief ziekten.

1. Schnauzer warme jas

Dit is een fantastisch kapsel voor Schnauzer -honden die exact dezelfde kleur hebben. Vele van de keren zijn schnauzers verkrijgbaar in twee kleuren. Dat is de reden waarom eenkleurige huisdieren, met name wit, met lange lagen moeten worden getoond.

2. zowel geborsteld als nette schnauzer -kapsel

Dit is nog een voorbeeld van een broek kapsel. Het haar op de poten wordt echter een beetje korter gehouden om krullen te voorkomen. Deze methode kun je het zowel schoon en netjes laten schoonhouden om het luxueuze speelgoedeffect te krijgen. Dit is een ideaal kapsel met hondenshow.

3. Pant -variatie

Als u op zoek bent naar iets buitengewoons, wilt u misschien nadenken over het spelen met de methode die het haar op de poten van uw hond is geknipt. Bekijk precies hoe de vacht van deze hond op het bovenste deel van zijn poten wordt getrimd.

4. Trendy broek

Door de vacht kort op het lichaam te houden en lang en krullend op de poten te laten, wordt een perceptie van uw hond met behulp van een trendy broek. In combinatie met het haar op het gezicht is het algemene beeld onbetaalbaar.

5. Haarontwerpen

Als je moe bent van de klassieke Schnauzer -kapsels, kun je genieten van de geweldige Schnauzer -haarontwerpen. Omdat je het lichaamshaar van de hond toch extreem kort knipt, is dit je mogelijkheid om met mooie foto’s te vinden en de Schnauzer -trimmer te vragen om ze tot leven te brengen.

6. Wenkbrauwen

U kunt speciale rente betalen voor de wenkbrauwen van uw Schnauzer. Ze groeien extreem lang en hebben de neiging om het zicht te belemmeren. Door ze extreem kort te knippen, neemt er wat schil uit het kapsel mee, dus denk aan hoeksneden om ze te laten, maar niet zo goed obstructief.

7. Schnauzer Facial Haircut

Schnauzers verbouwen lang gezichtshaar. Daarom, naast het verzorgen van de vacht op hun lichaam, moet u zowel de snorharen als de baard bijsnijden. Lange baarden zijn prominent aanwezig bij Schnauzer -eigenaren, maar ook kort en nette verwerven ook populariteit.

8. Fuzzy schnauzer

Als je een Schnauzer -hond bezit, laat het een lange zachte bontstroom met een fuzzy look. Knip het haar bij de nek en trim de snorharen en wenkbrauwen voor een nette look.

9. Schnauzer bontlaarzen

Voor dit schnauzer -kapsel moet je de vacht kort op het lichaam snijden en de lange vacht op de poten houden. Dit biedt je schnauzer zeer geweldige bontlaarzen!

10. Poedel kapsel

Moeder laat je geen twee honden tegelijk bezitten? En je houdt van je Schnauzer, maar wil ook een poedel? Nou, nu kun je beide honden in één hebben door je Schnauzer een poedellook te krijgen.

11. Lange snor met waterdruppel wenkbrauwen

Geef je hond een geweldige blik door zijn snorharen lang te laten groeien en er een high-class snor te maken. Voeg toe aan de schnauzer gesneden door de wenkbrauwen in de vorm van een waterdruppel opzij te snijden.

12. Infant Cut

Voeg extra schattigheid toe aan je toch al schattige hond met deze baby gesneden door de vacht op het voorhoofd voldoende voldoende te laten groeien om eruit te zien als een baby -snit.

13. Bewegende Schnauzer

Laat de gladde zwarte vacht van uw hondgroeit lang om het een ontroerende impact te geven bij het verhuizen. Een snelkoppeling om magie aan het leven toe te voegen!

14. Schnauzer Mohawk

Iedereen houdt van een Mohawk, en we zijn er vrij zeker van dat je Schnauzer het ook leuk zal vinden. Snijd zijn lichaamsvacht kort en snijd de vacht op het hoofd af om de vorm te geven van een mohawk die langs de nek wordt uitgevoerd.

15. Krullende vacht

Je Schnauzer zal er absoluut ongelooflijk uitzien in krullende vacht. Trim de lange vacht van je hond voldoende dat het blijvende haar draait om over helemaal krullen te typeren.

16. Mullet-achtig

Is het mogelijk dat een hond een mul heeft? Wij geloven dat! Het korte front en de lange rug is lief op deze Schnauzer; Het maakt zijn enorme oren ook de ster van de show!

17. Lange snuit, lange wenkbrauwen

De methode die het haar van deze schnauzer boven zijn ogen is geknipt, zorgt ervoor dat ze eruit zien als fuzzy wenkbrauwen! We zijn dol op precies hoe ze overeenkomen met de vergelijkbare lange snuit.

18. “Pigtails”

Soms willen hondenbezitters dat hun pup op hun ‘kind’ lijkt. Met een korte top en extra lang oorhaar op je schnauzer, wordt een schattige “staart” -look gemaakt. Het is lief voor je bont schat!

19. Half puppy gesneden

Een conventionele puppy -snit heeft overal kort haar. De bovenstaande stijl behoudt het korte haar, maar houdt snuithaar lang voor een levendige stijl.

20. Direct snuit haar

Het contrast van kort haar bovenop het hoofd en rond de oren geïntegreerd met een lange direct snuit is een geavanceerde voor schnauzers.

21. Poofy pony

Probeer voor vrouwelijke schnauzers een schattige poofy paardenstaart die het beste op hun hoofd is gecentreerd. Deze look stelt dat uw pup wordt verwend!

22. geklikt hoofd en nek

Veel hondenkapsels functioneren kort haar net bovenop het hoofd. Deze snit omvat het knippen van alle methode tot in de nek. Als u op zoek bent naar extra methoden om uw pup geweldig te houden bij warm weer, is dit een goed begin.

23. Moeilijke oren en lichaam

Om de donzige teddybeer-achtige zoek naar je schnauzer te krijgen, laat het haar op de oren en het lichaam lang en natuurlijk. De nek en de bovenkant van het hoofd is waar het knippen gefocust is.

24. Korte snuit

Een kortharige lichaam en het hoofd met een langere snuit zorgt ervoor dat je pooch veel gemakkelijker wordt schoongemaakt. Vooral als je pup graag in het meer of de oceaan speelt, betekent een short cut dat je niet gek wordt om al zijn vacht daarna te wassen.

25. Long pony

Deze extra lange pony zal een spectaculair gezicht zijn voor de ogen van uw hond. Voor een opmerkelijk effect kunt u ze direct boven de ogen snijden. Als uw hond echter ontevreden lijkt over zijn stijl, let dan goed op.

Het is uitstekend om een ​​schnauzer te hebben, maar het kan moeilijk zijn om hun lange haar te behouden als ze niet zijn getraind in hoe het te doen. Het is een geweldig concept om precies te ontdekken hoe je je schnauzer’s vacht kunt verzorgen.