Hoe u medicijnen voor u kunt maken, evenals uw huisdier

AddThis Deling -knoppen naar facebookfaceBookFacebookShare naar TwittertwitterTwitterShare naar PinterestPinterestPinterestShare aan Moreaddthismore

Mijn katachtige middernacht was gezond omdat ik hem 14 jaar geleden voor het eerst voor het eerst omarmde. Wanneer u elke dag een huisdier ziet, kan het in sommige gevallen moeilijk zijn om progressieve veranderingen op te pakken. Ik heb onlangs precies opgemerkt hoe dun hij uiteindelijk was en toen ik hem koos, leek het alsof zijn hart nogal een beetje sneller klopte dan normaal. Nog een ding dat me opviel was dat hij veel meer water dronk dan normaal, evenals hij leek rusteloos en begon veel te vocaliseren. Bottom line: het was tijd om middernacht in te nemen voor een examen om te zien wat er aan de hand was met mijn oude buddy.

Na een grondig examen en bloedwerk werden we aanbevolen dat middernacht een overactieve schildklier had en elke dagelijkse doses methimazol vereiste. Nu is mij door talloze klanten verteld hoe uitdagend het is om medicatie te geven aan specifieke katten en ik verwacht dat ik het tot nu toe niet echt kon associëren – tot nu toe. Midnight is een sluwe kat. Het maakt niet uit hoeveel ik hem probeer te ‘voor de gek’, hij begrijpt altijd wat er aan de hand is. Hij begrijpt volledig wanneer ik hem probeer te techniek met een smakelijke traktatie in de aankoop vangst en mediceren hem versus wanneer ik gewoon een traktatie heb. Ik begrijp niet hoe, maar hij begrijpt gewoon elke keer.

Na veel proef en fout ontdekte ik tot slot wat hem afsipte: hij hoort het ratelen van de tabletten als ik ze uit de fles haal. Probleem opgelost, toch? Niet door een lange schot. Ja, het vangen van middernacht heeft één probleem opgelost; Echter, echt het krijgen van de medicatie in hem vormde een heel nieuw probleem. Zijn allereerste strategie was om zijn mond strak dicht te sluiten. Toen ik die strategie kon veroveren en zijn mond open wrikte, zou hij de medicatie snel uitspugen. Ten slotte, toen ik geloofde dat ik het probleem had opgelost door het medicijn te mengen met iets heerlijks en het te dwingen met een 3 cc spuit, vond hij vervolgens een techniek om zichzelf over te geven! Midnight was overwinnaar.

Net toen ik op het punt stond de nederlaag toe te geven, herinnerde mijn kat-liefhebbende lieverd me precies eraan hoe ziekelijk middernacht kreeg zonder zijn medicatie. Het enige antwoord dat op dit moment het proberen waard was, was de samengestelde versie van methimazol. Een samengestelde medicatie is de ontwikkeling van een specifiek medicijn om de verschillende behoeften van een patiënt in vorm te geven, inclusief het wijzigen van het type medicatie (bijv. Veranderend van een vaste tablet/capsule naar een vloeistof). Een verbinding kan worden gebruikt in gevallen waarin het medicijn eenvoudiger moet worden gemaakt om niet-essentiële ingrediënten in huisdieren weg te laten met verschillende allergieën/gevoeligheden, om smaakstoffen toe te voegen of om het eenvoudiger te maken om de precieze dosis voor de huisdier. In sommige gevallen verdeelt de dosis die op de markt wordt aangeboden niet gelijkmatig, of helemaal niet, dus het samenstellen van een medicatie kan de enige methode zijn om de juiste dosis te bieden.

Het doseringstype dat het allerbeste voor middernacht bleek te werken, was de transdermale spuiten. Transdermal is een techniek van medicatieverzending waarbij de actieve component met de huid reist in plaats van met de buik of door injectie. Het methimazol kwam in 1 cc (ml) spuiten met een concentratie van 100 mg per ml. Omdat de dosis voor middernacht 10 mg was. Dat bedroeg 0,1 ml, wat duidelijk op de spuit was gemarkeerd dat het medicijn binnenkwam. Elke spuit inclusief de 1 cc (1 ml) duurde 10 doses.

Gevaardde medicatie is beschikbaar in verschillende vormen, doses, kleuren, vormen, smaken, evenals hoeveelheden. Het is ongelooflijk essentieel om over die keuze met je dierenarts te praten als je problemen hebt met de reeds gemaakte “eigen” doseringsformulieren. Een meer essentieel ding met verbindingen is dat al dit bereik het in eerste instantie veel uitdagender zou kunnen maken om de juiste dosis te bieden. Als u niet zeker weet hoe iets wordt verstrekt of precies hoe u de medicatie correct kunt beheren, is uw 1800 -Petms -apotheker hier om te helpen.

Na een paar dagen zul je ontdekken, net zoals ik deed dat er geen reden is om te blijven bestrijden met je huisdier en dat het bieden van de juiste dosis veel eenvoudiger kan zijn en veel handiger. Met de transdermale medicatie die voor middernacht werd voorgeschreven, is ik nu alleen maar de kleine hoeveelheid op de juiste plaats wrijven terwijl hij op mijn schoot zit te kijken naar televisie. Hij erkent niet eens dat hij medicijn wordt.

Telkens wanneer u wordt geconfronteerd met een huisdier dat lijdt aan een aandoening die zich uit het niets bevindt of erger lijkt te worden in plaats van beter, is het tijd om een ​​bezoek te brengen met de dierenarts. De dierenarts heeft veel waarschijnlijk meerdere keren de precieze symptomen gezien waar uw huisdier aan lijdt, evenals een arsenaal aan behandelingskeuzes, waaronder Componed medicijnen.

Zoals altijd, als u een medicatie -bijbehorende vraag hebt, neem dan geen aanname van de oplossingen, de dosis of het antwoord. Telefoongesprek uw 1800petmeds -apotheker die graag die zorgen voor u beantwoordt of u naar de allerbeste bron moet begeleiden om de service die u zoekt te ontdekken.

Vergebergte medicijnen