Jackson Galaxy lanceert Cat Pawsitive Class van 2017

Jackson Galaxy is op een missie geweest om het leven van Cats het grootste deel van zijn leven te verbeteren. Dankzij zijn show mijn kat uit de hel, leren kattenvakten over de hele wereld van de uitdagende gevallen die hij in de show behandelt. Maar Jackson wil niet alleen het leven van House Cats veranderen, hij wil het leven beter maken voor alle katten, daarom heeft hij in 2014 de Jackson Galaxy Foundation gevormd. De stichting is de realisatie van Jackson’s langdurige droom om het te verbeteren Het leven van dieren die risico lopen en de mensen helpen die voor hen zorgen.

Vanaf 2 februari zal de Jackson Galaxy Foundation samenwerken met dierenasielen in de VS om het tweede jaar van Cat Pawsitive te implementeren, een positief trainingsprogramma voor versterking om de adoptiepercentages van CAT te verhogen.

Jackson ontwikkelde Cat Pawsitive met een team van experts op het gebied van diergedrag. Hoogtepunten van het programma zijn onder meer:

• Verbeteren van CAT “Adoptability”
• Het dagelijkse leven verrijken voor katten in schuilplaatsen
• Sociale vaardigheden op het bouwen van katachtige, vooral voor verlegen of angstige katten
• Het promoten van de binding van de mens-katten
• Onderwijzen en empoweren van personeel en vrijwilligers van dierenasiel

Vier katachtige gedragsexperts (Miranda K. Workman, Samantha Bell DiGenova, Lisa Stemcosky en Sara Russell) werden door JGF met de hand gekozen om het tweede jaar van dit programma in negen schuilplaatsen in het hele land te leiden, variëren aan grote gemeentelijke faciliteiten met open admissie. De schuilplaatsen zullen elk deelnemen aan wekelijkse trainingssessies met de experts en hebben directe toegang tot het team voor overleg gedurende het vier maanden durende programma. De negen deelnemende schuilplaatsen zijn:

• Acct Philly (Animal Care & Control Team van Philadelphia, Philadelphia, PA)
• Animal Pals (Pittsburgh, PA)
• Baltimore County Animal Services (Baldwin, MD)
• Cat Depot (Sarasota, FL)
• Charleston Animal Society (North Charleston, SC)
• San Francisco Animal Care & Control (San Francisco, CA)
• Seattle Area Feline Rescue (Shoreline, WA)
• Kansas City Pet Project (Kansas City, MO)
• PAWS (Philadelphia Animal Welfare Society, Philadelphia, PA)

“De eerste reis van Cat Pawsitive vorig jaar was een aanzienlijk succes, dat me opwindt en mij motiveert om het bereik van dit programma uit te breiden”, zegt Jackson. “Dit jaar, met de geweldige deelnemers die we aan boord hebben gebracht, ben ik pawsitief dat kattenpawsitieve technieken en berichten een groter menselijk publiek zullen bereiken en nog belangrijker, een groter kattenpubliek.” zegt Galaxy. Jackson legt uit dat Cat Pawsitive gaat over bewustzijn, verrijking, innovatie en verhoogde adoptiebepaling op een grassroots -niveau. “Ik weet dat het werk dat tijdens dit programma is gedaan een rimpeleffect zal hebben, waardoor zoveel katten in nood en de mensen die voor hen zorgen.”

Katten die worden blootgesteld aan op beloning gebaseerde trainingsmethoden krijgen vertrouwen en ervaren verminderde stress door hun trainingssessies, wat hen helpt verbindingen op te bouwen met personeel, vrijwilligers en potentiële adopters. Cat Pawsitive kan een verlegen kat helpen om zich op hun gemak te voelen om aan de voorkant van haar kooi te komen om een adopteur te ontmoeten. Een pittige kat leert leuk te spelen, en een uitgaande kitty leert zijn bezoekers een vertederende “High Five” te geven om een adoptie -deal te sluiten.

Jackson zal hoogtepunten van het programma delen op de Jackson Galaxy Foundation Facebook-, Twitter- en Instagram -pagina’s. Degenen die het Cat Pawsitive-programma of andere levensreddende initiatieven voor Shelter Cats willen sponsoren, worden aangemoedigd om de website van Jackson Galaxy Foundation te bekijken. Cat Pawsitive loopt tot eind mei.

Ingrid King

«Wederzijdse redding: hoe een tortie kitten een vrijgevochten meisje troostte in haar laatste dagen
Een straatkat genaamd Bob nu beschikbaar op Amazon Instant Video »

3 opmerkingen over Jackson Galaxy lanceert Cat Pawsitive Class van 2017

Nancy D zegt:

13 februari 2017 om 9:05 uur

Wat een geweldig idee om alle katten te helpen, een pluim voor Jackson voor het starten hiervan. Veel succes voor jou en de anderen die je helpen, kan dit uitbreiden overal waar katten zijn om te helpen

Antwoord

Janine zegt:

13 februari 2017 om 8:52 uur

Dit is geweldig

Antwoord

Safepethaven zegt:

13 februari 2017 om 1:19 uur

Klinkt als een win-win-win rondom!

Antwoord

Laat een antwoord achter annuleren antwoord
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *
Opmerking *
Naam *

E -mail *

Door een opmerking achter te laten, gaat u akkoord met het verzamelen van uw gegevens door deze website volgens onze
Privacybeleid.
*

Stel me op de hoogte van follow-up opmerkingen via e-mail. U kunt zich ook abonneren zonder commentaar te geven.

Δ