De redenen waarom u een Shelter Feline

AddThis Sharing -knoppen leuk vindt aan FacebookFacebookFacebookShare naar TwittertwitterTwitterShare naar PinterestPinterestPinterestShare naar Moreaddthismore5

Ik weet het, je verwachtte waarschijnlijk Daisy te zien. June is echter een schuilplaatsmaand omarmd, evenals omdat ik zelf werd omarmd uit een kattenopvang, ben ik de professional over dit onderwerp!

Dit ben ik, met een paar van mijn vrienden in het asiel waar ik leefde vanaf de tijd dat ik een kitten was totdat ik werd omarmd toen ik 6 maanden oud was. Ik begrijp niet waarom het zo lang heeft geduurd voordat iemand me omarmde. Hoogstwaarschijnlijk was ik niet zo groot als de andere katten en kittens. Hoe dan ook, ik begrijp wel dat je een aantal extreem uitstekende katten in een schuilplaats kunt ontdekken. Omdat ik een opvangkat was, zal ik je een paar ongelooflijke dingen over ons vertellen!

Allereerst genieten onderdakkatten ook van dozen! Dus als u een lege doos in uw huishouden heeft, denk erover om huis een opvangkat te brengen. Ze zullen begrijpen wat ze ermee moeten doen.

Shelter Cats genieten van speelgoed, en begrijpen precies hoe ze goed voor hun speelgoed moeten zorgen. Deze catnip -banaan is een van mijn favorieten. Op een dag in het asiel kreeg ik een extra speciaal speelgoed, evenals ik gromde bij elk type andere katten die het van mij probeerden af ​​te nemen. Dit is een waargebeurd verhaal. Nu ik een hele speelgoedvak vol met mijn extreem eigen speelgoed heb, vind ik het niet erg om te delen.

Ik woonde vele maanden in het asiel, ontdekte geweldige katachtige manieren. Hoewel ik soms zo ruw speel met Daisy, ben ik meestal een extreem geweldige jongen.

Ik vind het leuk om te voorzien en knuffels te krijgen.

Ik ben vooral enorm dankbaar dat ik nu een permanent huis heb. Ik ga naar mijn moeilijkste dat elke schuilplaats ook een huis zal ontdekken. Denkt u er niet aan om uw volgende kat uit een schuilplaats te adopteren? Dat zou ik graag willen!

Harleypet adoptie