Tips voor het instappen van uw huisdier

AddThis Deling -knoppen naar facebookfaceBookFacebookShare naar TwittertwitterTwitterShare naar PinterestPinterestPinterestShare naar Moreaddthismore1

Elke eigenaar van huisdieren wil het beste voor zijn huisdier, maar hoe kunt u garanderen dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt bij uw afwezigheid? Er zijn talloze instapkennels, maar niet allemaal zijn hetzelfde. Waar moet je naar op zoek zijn bij het kiezen van een goede instapkennel? Essentiële dingen om naar te zoeken zijn een certificaat of licentie van de lokale autoriteiten, een ruime, goed geventileerde woonruimte voor de dieren, netheid en tevreden en aangetast personeel en dieren.

Bij het verlaten van een geliefd huisdier met een instapkijker, is het ook essentieel om ervoor te zorgen dat het kennelpersoneel alle informatie heeft die ze nodig hebben om voor uw huisdier goed te zorgen. Zorg ervoor dat u de instapkennel aanbiedt met uw contactgegevens op uw bestemming, het telefoonnummer voor uw familiedierenarts en noodcontactnummer voor het geval u niet kunt worden bereikt. U moet ook informatie aanbieden over speciale medicijnen, voedsel of allergieën die uw huisdier kan hebben.

Het achterlaten van een huisdier met een instapkennel kan een stressvolle en traumatische ervaring zijn voor zowel dieren als eigenaren van huisdieren. Door de tijd te nemen om uw huisdier voor te bereiden op de ervaring, kunt u uzelf en uw harige vriend veel angst besparen. Ruim voor uw reis, besteedt u tijd aan het trainen van hem of haar om eenvoudige bevelen te gehoorzamen en uw huisdier te socialiseren met andere dieren. Probeer een korte testtrip en laat uw huisdier een periode van een of twee dagen in de kennel voor een langere reis om ze aan de omgeving te laten wennen voordat u uw huisdier voor een langere tijd verlaat.

Veel dieren kunnen eenzaam en depressief aanvoelen als ze niet van hun eigenaren zijn. Dit is met name het geval wanneer ze in een nieuwe omgeving verblijven, zoals een instapkennel. Er zijn bepaalde dingen die u met uw huisdier naar de kennel kunt brengen om de geest van uw huisdier te verlichten en hun verblijf veel comfortabeler te maken. Dit kan favoriet speelgoed, dekens zijn die naar huis ruiken, speciale traktaties, informatie voor het kennelpersoneel over de favoriete spellen van uw huisdier, of suggesties over wat uw huisdier leuk vindt en niet leuk vindt.

Hoewel niemand graag hun dieren achterlaat wanneer ze op vakantie gaan, is het feit dat sommige dieren beter zijn in het omgaan met nieuwe situaties en omgevingen dan andere. Hoewel sommige dieren genieten van de ervaring van het verblijven in een kennel, kunnen anderen emotionele en fysieke leed lijden. Tekenen waarschuwen dat uw huisdier misschien geen goede boarder is, omvatten agressief gedrag rond andere mensen en dieren, overmatig zeuren, huilen en blaffen elke keer dat u het huis verlaat, en irrationele zorgen over nieuwe mensen en omgevingen. Als u denkt dat uw huisdier het niet goed zal doen in een internaat, overweeg dan andere alternatieven, zoals het verlaten van uw huisdier bij een vertrouwde vriend of familielid.