Twitter -weggeefactie: trekt uw huisdier het bed?

AddThis Sharing -knoppen aan facebookfaceBookFacebookShare aan TwittertwitterTwitterShare naar PinterestPinterestPinterestShare naar Moreaddthismore44

Twitter Giveaway Update 2/17/12 16:00 uur: Gefeliciteerd @elovejoy55 voor gekozen als kampioen van het luxe orthopedische hondenbed! Haar reactie op onze bezorgdheid was:

@1800petmeds de voorkeurslocatie van mijn huisdier om te slapen, is onder de dekens bij mij! twitter.com/elovejoy55/sta…

– Elizabeth Lovejoy (@elovejoy55) 16 februari 2012

Vanaf deze week houden we een regelmatige weggeefactie voor al onze Twitter -volgers! Voor het grijpen deze week is het elegante luxe orthopedische hondenbed, een voorkeursbed voor grote honden of meerdere kleinere huisdieren.

Om de weggeefactie in te gaan:

Beantwoord deze bezorgdheid via de onderstaande Tweet -knop

Waar is de favoriete locatie van uw huisdier om te slapen? Hogt hij/zij een deel van je bed of hebben ze hun eigen slaapruimte? (Voel je vrij om foto’s te delen!)

We kiezen de kampioen op vrijdag (17 februari) na 15.00 uur EST. Hieronder is een voorbeeld tweet om de weggeefactie in te gaan:

@1800petms is mijn twee teckelverzekering claimen elk gebied rond het huis als hun eigen slaapplaats.

Let op: opmerkingen op de blog worden niet geteld als inzendingen, alleen acties die via Twitter zijn verzonden, komen in aanmerking. Veel succes!