Marc Tetro New York City Bags – Westie

Marc Tetro weet dat honden wat beter maken. Vind uw favoriete ras op portefeuilles, tassen, bakken, mokken, accessoires en prints. Evenals ja, er zijn ook katten!

Marc Tetro is een eigentijdse popartiest die bekend staat om zijn eenvoudige en grafische kunststijl en zijn soortgelijke honden. Het beste begrepen voor zijn foto’s van honden die hij in een eenvoudige voering trekt, evenals sterke kleuren. Hij heeft kunst geproduceerd voor NBC, Disney, Scholastic, Macy’s, evenals het Guggenheim Museum. Het Walt Disney -bedrijf erkent zijn unieke stijl en heeft gekozen om Marc te vertegenwoordigen als zijn licentieagent. Hij is de allereerste levende kunstenaar die die eer erkent.

De grillige illustraties van Marc Tetro vangen de beste vriend van de mens volledig. Keuzes lopen het gamma van tassen en portefeuilles naar briefpapier en grote canvasafdrukken!

Marc Tetro NYC Westie Zipper draagt ​​klein

Reis door de stad van oost naar west, noord naar zuid met deze schattige Marc Tetro Tote. De levendige tas beschikt over een Westie samen met “New York City” print aan de voorkant, evenals een volledige zip-sluiting bovenaan.

Afmetingen: 10 ″ gedelegeerd rechts; 7 ″ van boven naar beneden; 3 ″ van voor naar achteren

Ritssluiting

Vinyl

Spot alleen schoon

Gemaakt in de VS

Marc Tetro Westie -zakje
Dit flexibele zakje zal een glimlach op je deal brengen met zijn zonnige pop -kunstprints.

Gemaakt van PVC

7 ″ H x 10 ″ W

Bekleurig

Aan beide kanten gedrukt

Ga voor meer Marc Tetro -stijlen naar Marctetro.com