Leo houdt van zijn nieuwe huis

addThis Sharing -knoppen naar facebookfaceBookFacebookShare naar twittertwittertwittershare naar pinterestpinterestPinterestshare naar moreaddthismore5

Vorig weekend hebben we het leven van Leo opgebouwd door naar een nieuw appartement te verhuizen, en dat hij er begrijpelijkerwijs niet tevreden over was. De dagen dat ik hem na het werk en op zaterdag overnam, was hij heel blij om de locatie te bekijken en elke spleet en hoek te snuiven. Nadat het voorlopige genot was weggenomen, was hij echter duidelijk gestrest en zou hij niet tot rust komen totdat we de nacht thuis waren.

Op zondag, de dag dat we ons enorme meubilair (bed, bank, enz.) Verhuisden, liet ik Leo af in Day Camp, deels zodat hij niet in de methode zou zijn en mogelijk gewond zou raken, maar ook om hem bezet te houden als En zorg ervoor dat hij zo goed uitgeput is tot spanning toen we hem naar zijn nieuwe huis brachten voor zijn allereerste nacht.

Zijn allereerste nacht ging buitengewoon goed. In het begin was hij terughoudend om in zijn krat te gaan (iets waar hij niet van was te doen omdat hij ongeveer 3 maanden oud was), maar na een beetje overhalen als extra traktaties, ging hij naar binnen. Praktisch seconden later was hij evenals bekend op zijn methode om voor de nacht in slaap te vallen. De volgende dag, toen we huis van het werk kregen, pakten we een bal, namen hem mee naar het hondenpark in onze gemeenschap, en speelde ophalen tot de zon onderging.

Sinds de allereerste twee nachten, is Leo volledig comfortabel in evenals rond onze nieuwe plek. Hij is veel veel opgewonden om het huis van zijn werk te krijgen en graag uit te strekken op de grote vloeren (we hadden tapijt op onze oude plek).

Nu moeten we werken aan zijn ophalen vaardigheden … (zie video).