[Giveaway] Zelfs uw huisdier kan op Earth Day milieuvriendelijk gaan!

AddThis Sharing -knoppen aan facebookfaceBookFacebookShare aan TwittertwitterTwitterShare naar PinterestPinterestPinterestShare naar Moreaddthismore44

Heb je begrepen dat huisdieren echt een koolstof “pawprint” hadden? Familie huisdieren zijn fantastische metgezellen en toevoegingen aan gezinnen. Studies hebben in feite aangetoond dat huisdieren helpen om geluk te vergroten, stress te minimaliseren en een gezondere levensstijl te motiveren. Aan de andere kant erkennen veel ouders van huisdieren niet dat huisdieren van het gezin een aanzienlijk effect kunnen hebben op de omgeving. Dit jaar, ter ere van Earth Day, gaan ze milieuvriendelijk en vieren ze met je huisdier!

Tips om milieuvriendelijk te gaan met uw huisdier

Uw huisdier castreren/castreren

Zowel huisdierenopvang als reddingen zitten vol met huisdieren die gewoon op hun permanent huis wachten, evenals er zijn veel dakloze familie -huisdieren die door de straten zwerven. Uw huisdier castreren of casteren kan helpen de populatie honden te verminderen, evenals katten die geen huizen hebben door ongeplande nesten te stoppen.

omarm een ​​huisdier

Over huisdieren gesproken die een huis vereisen, denk erover om een ​​huisdier uit een schuilplaats of redding aan te nemen. Door dit te doen, redt u 2 levens: het leven van uw huisdier en het open gebied in de schuilplaats waarmee nog een huisdier kan worden binnengebracht.

recycle ingeblikte voedselcontainers

Als u uw huisdiervoedsel voedt, is dit waarschijnlijk beschikbaar in een blik. Het allerbeste wat u kunt doen, is het blikje recyclen van het ingeblikte voedsel van uw huisdier. Een veel meer milieukeuze voor het voeden van uw voedsel in blik is om het grootste blik voedsel te krijgen, zodat minder metaal wordt gebruikt door de maaltijden van de grotere blikken te splitsen. Ook zal het in bulk niet alleen uw portemonnee opslaan, maar ook de verpakkingen verminderen.

Doneer oude handdoeken en dekens aan schuilplaatsen en reddingen

Zowel schuilplaatsen als reddingen zijn altijd vereiste voor benodigdheden. Doneer de zorgvuldig gebruikte benodigdheden van uw huisdier zoals oude handdoeken, dekens, riemen, bedden en speelgoed.

Gebruik milieuvriendelijke schoonmakers en shampoo

Ongevallen treden op en baden zijn onvermijdelijk. Schakel over naar milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en shampoos. Ze zijn niet alleen veel beter voor het milieu, maar ze bestaan ​​normaal gesproken uit componenten die minder giftig zijn voor uw huisdieren. Bovendien zijn milieuvriendelijke producten normaal gesproken beschikbaar in verpakkingen die recyclebaar of biologisch afbreekbaar zijn.

ruim de kak van uw huisdier op

Dit kan niet genoeg worden gestrest. Een van de allerbeste dingen die PET -ouders kunnen doen om de sfeer te helpen, is de ophalen van de verspilling van hun huisdier en het goed weggooien. Zowel bacteriën als darmparasieten kunnen in kak worden doorgegeven, wat de atmosfeer kan beschadigen, evenals zelfs andere huisdieren die ermee in contact komen. Ook wil niemand in poep in huisdierhonden stappen als hij naar buiten loopt. Opruimen nadat uw huisdier de mogelijkheden om parasieten en ziekte te verspreiden, wordt verminderd, houdt u uw buurt schoon.

Je kunt ook milieuvriendelijk gaan met de verspilling van je kat! Doggy poeptassen zijn niet alleen voor honden; U kunt de tassen gebruiken om de kak van uw kat en het klonten nest te loceren! Probeer uw katachtige over te schakelen naar een biologisch afbreekbaar strooisel voor een veel meer milieuvriendelijke optie.

Poopy -pakketten zijn handig, stijlvol, evenals de beste van allemaal, afbreekbaar!

Poopy-pakketten zijn pet sbander tassen die sterk, lekbestendig, milieuvriendelijk en stijlvol zijn. Elke uniek gecreëerde tas is 100% afbreekbaar, dus er is geen vereiste om zich zorgen te maken over de effecten op het milieu.

Deze elegante verspillingstassen in vorm in alle standaardgedispensers en zijn het beste voor wandelingen, reizen naar het hondenpark, tijdens het reizen, of een andere vorm van andere activiteiten en uw huisdier doen samen.

Poopy -pakketten zijn verkrijgbaar in een bundel van 8 rollen. Elke rol bestaat uit 20 zakken die snel kunnen worden gescheiden met behulp van de geperforeerde randen.

Win gratis poeppakketten voor uw huisdier!
Zonder kaktassen? Laat hieronder een reactie achter, en je zou van 1800petmeds kunnen winnen voor je huisdier voor je huisdier! Tien winnaars worden willekeurig geselecteerd op dinsdag 16 april 2019, dus iedereen die deelneemt, heeft de mogelijkheid om te winnen! Er zal een algemeen van drie (3) winnaars zijn. (Beperkt tot inwoners van de VS) Groot geluk!

Gefeliciteerd met de tekeningwinnaars:

Mary P.

Shoule T.

Vikki B.

Bernice P.

Carrie M.

Wendy H.

Beverly S.

Jennifer H.

Elise K.

Oliver A.

Heb je onze nieuwe commercial gezien? Inspecteer het!