Holiday 2012: Kun je een eenzame kat bevorderen voor de vakantie?

Onze katten zullen de vakantie doorbrengen omringd door degenen die van ze houden, in een warm huis, met volledige buikjes en veel speelgoed. Dat is nogal een contrast met hoe Shelter Cats hun vakantie zullen doorbrengen. Voor hen zullen ze niet anders zijn dan elke andere dag die wachten op die ene mens die hen zal redden en hen een voor altijd thuis zal geven.

Om de vakantie helderder te maken voor sommige van deze opvangkatten, sponsort Petfinder.com zijn jaarlijkse Foster A Lonely Pet voor het vakantieprogramma en vraagt ​​u om uw hart en thuis te openen voor een kat uit een opvang of reddingsgroep deze feestdagen . Bekijk Petfinder.com voor veel meer informatie en een lijst met deelnemende schuilplaatsen en reddingsgroepen. Personeel en vrijwilligers bij elke organisatie zullen beschikbaar zijn om vragen over het bevorderingsproces te beantwoorden en een huisdier te helpen selecteren dat een goede match zal zijn voor de levensstijl van de Fosterfamilie.

Het Foster A Lonely Pet voor het Holidays -programma werd voor het eerst gemaakt in 2009 en werd geïnspireerd door het boek en de film van Greg Kincaid, een hond met de naam Kerstmis, over een jonge man die zijn gemeenschap wil overtuigen om deel te nemen aan de inaugurele “inaugurele van een lokale dierenasiel ‘ Een huisdierhond voor kerstprogramma. ” Kincaid heeft zojuist een vervolg op dit immens populaire boek uitgebracht, A Christmas Home, dat het verhaal oppakt wanneer Todd, de held van het eerste boek, vierentwintig jaar oud is en in een lokaal dierenasiel werkt.

Zou u overwegen een kat te bevorderen voor de vakantie?

Als het bevorderen geen optie voor u is, heb ik volgende week informatie voor u op andere manieren waarop u de vakantie voor opvangkatten kunt opfleuren.

Ingrid King

Misschien vind je het ook leuk:
Bevorder een eenzame kat voor de vakantie

The Conscious Cat 2012 Holiday Gift Guide

Hoe u dakloze katten kunt helpen tijdens de vakantie

«Een katvriendelijke dierenarts vinden
Exclusieve korting op Neko vliegen speelgoed »

15 opmerkingen over vakantie 2012: kun je een eenzame kat bevorderen voor de vakantie?

Ashlea Felty zegt:

26 november 2012 om 10:13 uur

Ik zou een kat aannemen !!! Maar mijn moeder denkt dat we “te veel” hebben. En ik heb geen geld! (: c)

Antwoord

Fisher zegt:

22 november 2012 om 5:10 uur

Het bevorderen van de vakantie is een geweldig idee!

Antwoord

Nicole zegt:

21 november 2012 om 12:43 uur

Ik zou dit graag willen doen, maar ik ben doodsbang dat ik het niet zou teruggeven !! Plus mijn persoon Diego is heel erg “dit is mijn huis”. Dus helaas kan ik geen pleegouder zijn. Maar ik doneer wel aan mijn plaatselijke schuilplaatsen!

Antwoord

Lisa Richman zegt:

21 november 2012 om 10:39 uur

Ik begrijp absoluut de positie van Rose … maar we hebben opgemerkt dat zelfs een verlof van een week bij sommige katten kan helpen met kennelangst. Meestal zullen de vrijwilligers in ons asiel dit doen en komt de kat minder prikkelbaar en met een betere kans om dat permanente voor altijd thuis te vinden.

Antwoord

Rose zegt:

21 november 2012 om 12:10 uur

Ik ben het absoluut met je eens, Lisa, daarom roteerde ik mijn katten in en uit het Petsmart Adoptions -gebied. Zoals Ingrid zei, het hangt absoluut af van de persoonlijkheid van de individuele kat, en de reddingsgroep moet weten welke katten goed zouden doen met een pauze en welke niet.

Antwoord

Cathy Keisha zegt:

20 november 2012 om 10:52 uur

We zouden het leuk vinden, maar ik ben de jaloerse soort en we hebben geen ruimte om een ​​pleegplaats los te houden van mij. Ik scheurde bijna de laatste kat die in haar uit elkaar kwam. Mijn tante bevordert maximaal 20 katten tegelijk.

Antwoord

Rose zegt:

20 november 2012 om 14:07 uur

Als iemand die al lang in Cat Rescue is geweest, en die momenteel 20 pleegkleppen heeft (17 kittens en de 3 mama -katten die hen hebben gebaard), weet ik niet zeker of veel katten zouden profiteren van het bevorderen voor de Vakantie, niet zoals honden zouden doen. Honden zijn een heel andere energie, sociaal, aanpasbaar, bijna overal comfortabel. Niet waar voor katten. Ze nemen de tijd om voor het grootste deel van afhankelijk te zijn en zich aan te passen. Misschien is de hoop dat de Foster -familie de kat natuurlijk zal adopteren, maar ik zou je alleen maar aanraden om “een eenzame kat te bevorderen voor de vakantie” als de bevordering kan doorgaan na de vakantie en totdat de kat wordt geadopteerd in zijn voor altijd thuis . Ik bedoel, hoe zou een kat zich voelen nadat hij van zijn display -kooi was bevrijd en plezier in een huis kon nemen, zich begonnen te voelen alsof hij werd geadopteerd, en vervolgens werd “afgewezen” en terugkeerde naar de kooi?

Toen ik bij een reddingsgroep was die ruimte had in een van de adoptiegebieden voor Petsmart, heb ik mijn katten vaak gedraaid, en geen van mijn katten bleef veel meer dan 9 dagen in PetSmart (zaterdag tot en met de volgende zondag om ze 2 te geven Weekends en één werkweek om geadopteerd te worden). Als groep had elk lid toegang tot twee kooien, dus het was gemakkelijk om te doen en beter voor de katten. De korte termijn werden aangenomen en de lange termijn wisten dat ze over een week of zo ‘thuis’ zouden komen, plus hun pleegmama’s (VS) waren er vaak, dus ze voelden zich niet verlaten. En sommigen van hen kwamen bij ons thuis en bleven voor altijdnull