Germinder & Associates Partners met populaire fijne juweliersontwerper, Elena Kriegner, om diamanten naar dieren en hun ouders te brengen deze Valentijnsdag #gnfeplofegiveaway

Veterinary and Pet Communications Agency, Germinder & Associates, werkt samen met Elena Kriegner om drie te geven. Diamond Heart-Paw Charms tijdens de GoodNewSforPets.com 15e verjaardag serieswedstrijd.

New York. 8 februari 2016. Als einde van de 15e verjaardag Series -wedstrijd, georganiseerd door de veelgeprezen Animal Health and News Site www.goodnewsforpets.com, komt in de buurt van Site Publisher Germinder & Associates brengt de liefde terug naar de lezers met een glamoureuze Valentijnsdag Diamond charme weggeefactie voor drie gelukkige winnaars.

De exclusieve charme van Heart-Paw staat de afgelopen twaalf maanden op de hotlist van de site, waarbij lezers vroegen over waar ze de prachtige, converteerbare charme-bocht-pendant kunnen vinden, exclusief ontwikkeld voor GoodNewSforpets.com door sieradenontwerper en hondenliefhebber, Elena, Elena, Elena, Elena, Elena, Elena Kriegner.

Site-oprichter en Germinder & Associates President Lea-Ann Germinder, APR PRSA zegt: “Onze samenwerking met Elena Kriegner is een genot geweest, en een fantastische impliceert om de 15e verjaardag van GoodNewSforPets.com te vieren. We zijn gepassioneerd over het ondersteunen van vrouwelijke bedrijfseigenaren en ondernemers, dus deze samenwerking was de ideale manier voor ons om terug te geven aan onze lezers! ”

Zevenendertig Heart-Paw-charms zijn weggegeven tijdens de jubileumfeestwedstrijden tot nu toe. Om de jaarlijkse Day of Love te markeren, heeft het bureau de weggeefactie van februari een extra speciale charme gemaakt door een enkele diamant in elke individuele Sterling Silver Charm op te nemen. Bovendien heeft elke winnaar een geldelijke donatie in hun naam aan de redding van dieren of beschutting naar keuze.

Elena Kriegner, in de Oostenrijk geboren en in Manhattan gevestigde bekroonde sieradenontwerper in New York City, staat bekend om haar hedendaagse-meets-fine-Jewelry-stijl. Haar vermogen om nieuwe vormen van converteerbare sieraden uit te vinden, hebben haar veel media -aandacht gekregen: van de Voyage -collectie, met ringen die hangersontwerpen zijn omgedraaid tot de Amorets -collectie, met hangers die meesterwerken van de oorrang werden, evenals een nieuwe manier om een ​​ring te ontwerpen die vermijdt die vermijdt die vermijdt die vermijdt die vermijdt die vermijdt die vermijdt die vermijdt die vermijdt die vermijdt die vermijdt die vermijdt Problemen in de grootte van zowel verkopers als consumenten.

Kriegner zegt: “Sieraden zijn het meest persoonlijke fysieke geschenk dat kan worden gegeven en gedeeld als een teken van liefde. Waarom zou u de liefde ook niet uitbreiden naar onze dieren? Ze maken deel uit van onze familie en ik wilde iets ontwerpen dat uitwisselbaar was tussen dieren en hun ouders van huisdieren. Als een fervent volgeling van GoodNewSforPets.com wist ik dat dit de site was waarmee ik wilde werken om de visie voor dieren tot leven te laten komen. ”

De Diamond Charm -weggeefactie van Valentijnsdag is geopend voor binnenkomst tot middernacht op 14 februari 2016. Wedstrijdenrichtlijnen en beperkingen zijn van toepassing. Om binnen te komen, bezoek

. Neem voor vragen over deze release contact op met Lea-Ann Germinder op lgerminder@germinder.com of bel 212-367-2170. U kunt ons volgen via sociale media door te zoeken naar de hashtag #gnfloveGiveAway of ons volgen op Twitter @goodnewsforpets. GoodNewSforpets.com heeft nieuws van belang en betekenis samengesteld voor geïnformeerde ouders van PET, inclusief de PET -industrie en het veterinaire beroep vanwege 2000.

Over Germinder & Associates

Germinder & Associates is een bekroond bureau in New York City dat tactisch adviseur, digitale publicatie-inhoud en nationale campagnes biedt voor nichemarkten, waaronder dierengezondheid en huisdierproducten. Volg Germinder & Associates op Twitter @Germinderpr of op Facebook op www.facebook.com/Germinderpr.