Hoe u kunt selecteren welke liefdadigheidsinstellingen voor dieren te ondersteunen

Als u een kijkje neemt op alle bestaande goede doelen die bestaan, zult u zich waarschijnlijk een beetje overweldigd voelen. Er zijn programma’s aangeboden om alle dieren te helpen, en als je alleen naar honden kijkt, er zijn talloze groepen waaraan je zou kunnen doneren.

Helaas onthouden sommige organisaties niet van het werk dat ze stellen dat ze doen. Sommigen doen überhaupt een extreem beetje werk, evenals sommige worden zelfs gebruikt voor winst. Sinds dit is het belangrijk om de tijd te besteden aan het onderzoeken van een organisatie voordat je een donatie doet.

Is de groep geregistreerd?

Het web zit vol met informatie over goede doelen voor dieren. Wanneer we proberen te kiezen waar we moeten doneren, beginnen de meesten van ons op internet te bladeren voor mogelijke groepen. Hoewel de meeste van deze groepen zowel echt als gerenommeerd zijn, maakt het web het ook eenvoudig voor iedereen om een ​​website op te zetten en te doen alsof hij een ‘dierenwelzijnsorganisatie’ is. Er is ook nooit een duidelijke zekerheid dat al het geld precies naartoe gaat waar het zou moeten. Een methode om te helpen bepalen of de groep geloofwaardig is, is om te bevestigen dat deze inderdaad is geregistreerd als een non -profit of liefdadigheidsgroep.

Sociale media

Zorg ervoor dat u ook de aanwezigheid van de sociale netwerk van de organisatie inspecteert. Dit zal u een concept bieden over wat de organisatie is, evenals als wat anderen over de organisatie zeggen. Zoek naar updates over recente evenementen met foto’s zoals vakantie fondsenwervers of recente adoptie -evenementen met gelukkige vrijwilligers.

Referenties

Begrijpt u iemand die in het verleden geld heeft bijgedragen aan het goede doel waarin u geïnteresseerd bent? Begrijp je iemand die honden bevordert voor de groep of iemand die daar vrijwilligerswerk is? Als dat zo is, praat dan met die persoon en zie wat hij gelooft over dat specifieke goede doel. Je kunt ook door blogs en forums bladeren om te zien wat dierenliefhebbers over de organisatie zeggen.

Als u gelooft dat een hond of katachtige van die specifieke groep wordt aangenomen, aarzel dan niet om referenties van eerdere adopters aan te vragen. De groep moet deze graag graag verstrekken. Vraag de recente adopters of ze opnieuw een huisdier met die specifieke organisatie zouden omarmen, evenals wanneer ze van plan zijn de groep te blijven ondersteunen met donaties of vrijwilligerswerk.

Het RSPCA Option -programma

De RSPCA is een voorbeeld van een dierenwelzijnsgroep die een programma heeft opgezet om mensen te helpen selecteren waar ze hun geld kunnen doneren. Wanneer u geld wilt doneren aan een grote organisatie zoals de RSPCA, begrijpt u nooit precies naar welke activerings het geld zal gaan.

RSPCA Options biedt mensen de kans om te selecteren met name wat ze willen ondersteunen. Ze kunnen kiezen uit alle verschillende programma’s die momenteel worden aangeboden met de RSPCA. Dit stelt mensen in staat om te doneren en hebben de zekerheid dat hun geld goed zal worden uitgegeven volgens hun persoonlijke wensen. Enkele voorbeelden van huidige banen met de RSPCA zijn de dierenmishandellijn, het Putney Animal Hospital en het Wild Things Project, dat kinderen informeert over het respecteren van wilde dieren. Elke taak heeft een specifiek doelbedrag dat het nodig heeft, en dat u ook kunt kijken naar reeds voltooide banen in het verleden.

Het komt erop neer dat je altijd een groep kunt ontdekken die het waard is om je geld te krijgen, maar je verplicht de onderzoeksstudie in te zetten om de juiste groep voor je te ontdekken.

Welke liefdadigheidsorganisaties steunt u?

Opmerking: dit is een gastpubliceer van de RSPCA.