San Diego Canine Rescue Group aangeklaagd na Canine Bite

Een honden reddingsgroep in San Diego wordt aangeklaagd nadat een Labrador genaamd Charlie een man in de neus bitte kort nadat zijn adoptie plaatsvond, volgens de San Diego Union-Tribune . Dit gebeurde minder dan twee maanden na de honden bijna van de vinger van een vrouw voor adoptie.

Dus we spreken geen nips.

We spreken grote hapjes.

Van de San Diego Union-Tribune:

Ryan Hawblitzel verloor bijna zijn neus en heeft volgens zijn advocaat, Rocky Copley, aanzienlijke littekens van de beet van 24 januari. Hij verklaarde dat de aanval niet zou hebben plaatsgevonden als Labradors en Good Friends Canine Resine Ryan’s huishouden hadden verteld dat Charlie de maand daarvoor nog een persoon had gebeten, evenals de regio na dat eerdere incident aan de juiste protocollen had voldaan.

“Als zowel Labradors als goede vrienden hadden geïnformeerd (de ouders van Hawblitzel) over de eerdere aanval, zouden ze de hond niet in hun huis hebben gebracht,” zegt het pak.

Hawblitzel klaagt de provincie, Labradors en Good Friends Canine Rescue aan, naast twee vrijwilligers van de groep voor een niet -gespecificeerde hoeveelheid schade. Copley verklaarde dat Hawblitzel mogelijk veel meer operaties vereisen om te herstellen van zijn verwondingen.

Volledig vakbondstrib kort artikel hier.

(Charlie is niet afgebeeld.)

Ik wilde het verhaal hier ter sprake brengen, omdat het een geweldige aanwijzer is hoe reddingsgroepen, schuilplaatsen, pleegwoningen en andere vrijwilligersvereisten om alles over hondenbeten en agressie aan potentiële adopters te openen. Geen uitzonderingen.

Ik begrijp niet precies hoe deze specifieke situatie legaal zal blijken, maar ik begrijp wel dat de typische sense staten reddingsgroepen alle begrepen beetgebeurtenissen aan adopters moeten bekendmaken.

Ik help zelf bij het adopteren van honden, en ik begrijp dat het eenvoudig is om specifieke “nips” of beten te negeren of zelfs te negeren, evenals aan te geven dat het de schuld van de persoon was of de nips sinds speciale omstandigheden plaatsvonden.

Een hap is een hap.

Je kunt niet anticiperen op wat echter in deze specifieke situatie in San Diego de honden een record van bijten had en dit is nooit aan de adoptiefamilie uitgelegd, althans volgens dit artikel.

Dit is verergerend op zo talloze niveaus.
Een man raakte zwaar gewond, de hond werd (begrijpelijk) gedood na het evenement, evenals reddingsgroepen in het algemeen er onverantwoordelijk uitzien sinds van het falen van deze reddingsgroep.

Ik meld me aan bij Labradors, Retrievers & More, een andere laboratoriumredding in San Diego die vaak wordt verward met zowel labradors als vrienden.

Dus er zijn twee dingen die we hiervan kunnen wegnemen:

1. Als reddingsvrijwilligers vereisen we dat we verantwoordelijk zijn.

Dit verhaal zorgde ervoor dat ik mijn eigen geschiedenis als pleister -vrijwilliger analyseerde en ik moet toegeven dat ik niet altijd zo verwijderd ben geweest met adoptieve huishoudens als ik had moeten zijn.

Vandaag erken ik dat alle reddingsvrijwilligers de verplichting hebben om eerlijk te zijn. Als u vrijwilliger bent, meld u alle beten of gedragsproblemen aan een bestuurslid. Als de redding waarmee u werkt niet waarheidsgetrouw is met adopters, ontdek dan nog een redding om te ondersteunen.

2. Adopters verplicht om te begrijpen wat voor soort zorgen te vragen.

Het aannemen van een hond is een fantastische methode om een ​​huisdier te krijgen. Een van de allerbeste methoden om een ​​goed opgevoede, goed gesocialiseerde honden te krijgen, is het ontdekken van een volwassen, bevorderde honden van een reddingsgroep, omdat de pleegeigenaar meestal veel informatie over de hond begrijpt.

Toch is het bij het aannemen van een honden essentieel om zorgen te vragen zoals:

[check_list]

Heeft deze honden ooit iemand gebeten?

Heeft deze honden ooit iemand geknipt? Zelfs bij ongeluk? (Zoals tijdens het spelen van Tug)

Heb je de honden ooit naar een persoon zien grommen? Hoe zit het met nog een hond?

Bewaakt hij zijn voedsel van mensen of honden?

Hoe lang heb je deze hond al begrepen?

Kun je verifiëren dat hij nooit enige vorm van problemen heeft gehad met agressie?

Hoe reageert hij als hij opgewonden honden aan een riem bevredigt?

Hoe handelt hij rond je kinderen?

[/check_list]

Redding van redding om eerlijk te zijn.

Adopters vereiste vragen te stellen.

Het is essentieel om honden te laten aannemen, maar een hondenadoptie zou zich nooit zorgen moeten maken over de veiligheid van een persoon.

Ik wil graag uw mening over dit onderwerp krijgen.

Ben je ooit in een omstandigheid geweest waarvan je denkt dat een reddingsgroep extra informatie had moeten openen?

Laat me het begrijpen in de reacties!

Gerelateerde berichten:

New York Times essay “The Wrong Dog”

Wanneer een honden te euthaniseren die bijt

We kunnen ze niet allemaal redden

Teken zoveel als trainingssuggesties en nog veel meer in mijn reguliere nieuwsbrief: