5 tips om voor uw hond te zorgen als u vandaag een baby

hebt, is de allereerste publicatie in de reeks van precies hoe we onze hond voorbereiden op de geboorte van onze allereerste baby.

Hoewel we aan veel dingen werken, begint dit allereerste een soort van start aan het einde – de leveringsdag. Omdat we het niet precies begrijpen wanneer deze dag net zo goed zal komen en precies hoe onze arbeid zal verlopen, wil ik ervoor zorgen dat we er zoveel voor zorgen als ervoor dat Baxter wordt verzorgd.

Naarmate deze serie vordert, kun je hier alle berichten zien. En zoals altijd, als u serieuze gedragsproblemen of speciale behoeften hebt bij het toevoegen van een baby aan uw gezin, is ons beste advies om samen te werken met een gerenommeerde, deskundige trainer.

Naarmate de vervaldatum van onze baby nadert, wil ik een betrouwbaar (maar toch flexibel) plan voor verzenddag hebben om ervoor te zorgen dat Baxter wordt verzorgd.

Een paar maanden geleden deelde ik enkele tips om zich voor te bereiden in de situatie die je te maken had met een onvoorziene noodsituatie, evenals een groot van die tips die zijn aanmeldt voor de dagdag.

We hebben echter een beetje meer geavanceerde waarschuwing als het gaat om de vervaldatum van onze baby. Ik probeer dingen uit te leggen om ervoor te zorgen dat Baxter en onze huisdierensitters omgaan met zo beetje mogelijk.

5 tips voor hondenzorg als je een baby krijgt

1. Laat sitters voor huisdieren ruim voor uw vervaldatum op een rij staan.

Wie ga je bellen?

Hoewel mijn schoonouders onze go-to huisdier-sitters zijn, zijn ze een paar weken op vakantie vóór onze vervaldatum. Als de baby besluit om een ​​vroege verschijning te maken, vereisen we een back-up die mogelijk snel moet worden aangeboden.

Dit betekent mijn broer of zus (die momenteel met zwangerschapsverlof is).

Hoewel mijn broer of zus Bax begrijpt en zich op haar gemak voelt bij hem, heeft ze nog niet eerder voor hem gezorgd. Dus ze kan een aantal extra aanwijzingen en geheimen voor ons huis vereisen. Als uw huisdier naar een instapkijker gaat, bepaalt u een buddy of lid van het huishouden van tevoren die het transport aankan, zodat u nog een ding hebt om over te geloven op uw verzenddag.

Zie het bericht van die mutt: precies hoe u een PET -oppas kunt selecteren.

2. Bereid schriftelijke instructies voor hondenzorg voor.

Ik moet wat doen?

Het hebben van aanwijzingen voor de zorg van uw hond maakt het gemakkelijker voor u, uw hond en wie voor hem zorgt.

Dit is vooral belangrijk als uw hond medicatie nodig heeft of speciale zorg nodig heeft. We hebben het geluk dat de behoeften van Baxter vrij eenvoudig zijn, en de ouders van mijn man hebben vaak voor hem gezorgd.

In de situatie worden mijn schoonouders echter niet aangeboden of hebben we geen tijd om een ​​persoonlijke overdracht te doen, het hebben van schriftelijke aanwijzingen zal belangrijk zijn. We hebben zowel een moeilijke kopie als elektronisch om ervoor te zorgen dat er geen zorgen zijn over wat Baxter nodig heeft.

3. Uw locatie of de onze?

In ons geval hangt het af van wie voor Baxter gaat zorgen over waar hij zal zijn. Voor mijn zus is het gemakkelijkst om voor Bax binnen te komen om voor Bax te zorgen. Voor de ouders van Matt zullen ze komen en hem krijgen en hem naar hun huis brengen. Praat dit met uw huisdier oppas en wees echt over wat het beste zal werken voor uw hond en uw sitters.

4. Plan een realistisch tijdsbestek voor uw huisdier -sitter.

Hoe lang duurt dit?

Ik hoop dat Baxter in huis kan zijn als ik zowel de baby als ik kom uit het ziekenhuis. Afhankelijk van hoe de verzending precies gaat of uw persoonlijke voorkeuren, is uw hond misschien niet het allereerste wat u wilt zien als u een huis met een baby opduikt.

Misschien hebben iemand anders om voor wandelingen te zorgen, voeders en badkamerpauzes voor de allereerste week het leven gemakkelijker maken. Wees echt over wat het beste is voor uw nieuwe huishouden en zorg ervoor dat uw huisdierknipper aan boord is.

5. Laat een “Go -tas” voorbereid op uw hond.

Net zoals ik een tas aan het voorbereiden ben om mee te nemen naar het ziekenhuis, heb ik ook een tas voor Baxter voorbereid. De tas heeft kommen, eten, riem, handdoeken, kakzakken, speelgoed en zorginstructies. Het heeft alles wat hij vereiste als we een weekend zouden weggaan.

Ik heb het in de babykamer geplaatst, evenals onze huisdierensitters begrijpen waar ze het kunnen ontdekken (en om ook zijn favoriete bed te pakken).

In mijn perfecte wereld verschijnt het kind een paar dagen na de vervaldatum (er is zoveel dat ik nog steeds wil doen!), De verzending is zowel snel als pijnloos (een vrouw kan dromen, toch?) En wij huis binnen 24 uur.

Ik ben me er echter van bewust dat de baby niet op mijn schema heeft getekend. Daarom probeer ik zo veelzijdig mogelijk te zijn in mijn planning voor verzenddag. Ik wil ervoor zorgen dat we net zo goed als onze sitters zo voorbereid zijn als we kunnen zijn om te makenNatuurlijk wordt Baxter verzorgd, wat er ook gebeurt.

Voor andere ouders die er zijn, hoe ging u precies om met uw honden toen u geboorte heeft geboorte?

Zijn er verhalen, geweldig of arm (maar vooral goed) om te delen?

Laten we het in de reacties begrijpen!

-Julia

Julia Preston is thuis een blogschrijver op 129 hectare waar ze componeert over haar avonturen van het land en het zelf renoveren. Ze en haar man online op een 129 hectare grote boerderij in Ontario, Canada. Vul hier aan Julia op Twitter hier en Instagram hier.