Nationaal antwoord de vragendag van uw kat!

AddThis Sharing -knoppen aan facebookfaceBookFacebookShare aan TwittertwitterTwitterShare naar PinterestPinterestPinterestShare naar Moreaddthismore6

Vandaag is een heel, heel belangrijke en extra specifieke dag … Nationaal antwoord op de vragendag van uw kat! Ik heb ook veel cruciale vragen. Ik heb zelfs mijn kleurpotlood geslepen en een lijst samengesteld. Momme, beantwoord alstublieft mijn vragen; U moet, vanwege de vakantie.

Waarom voed je me niet meer traktaties? Daisy, je krijgt veel kattentraktaties. Zodat geen van je vrienden het idee krijgt dat je beroofd bent, laat me duidelijk maken dat je bijna elke dag traktaties krijgt. En natuurlijk krijg je altijd traktaties als je poseert voor foto’s.

Hoe komt het dat je er niet van geniet als ik je bijt/kras? We hebben deze al besproken, Daisy. Je hebt zeer scherpe tanden en klauwen en het doet mijn delicate menselijke huid pijn.

Kan ik een grotere vergoeding hebben? Nee.

Waarom heb je Harley naar huis gebracht? En is het te laat om hem terug te geven? Ik weet dat je stiekem van Harley houdt, omdat ik je zijn vacht heb zien verzorgen toen je dacht dat ik niet keek. Dus het antwoord is, ja, het is te laat om hem terug te geven.

Wanneer wordt het weer Kerstmis? Nog maar 337 meer dagen.

Waarom kan ik niet meer catnip hebben? Daisy, je weet dat je te gek wordt als ik je catnip geef. Dus ik moet het reserveren voor speciale gelegenheden wanneer ik je kan begeleiden.

Laat me mijn lijst controleren. Ja, nog een paar vragen …

Moet ik echt naar de dierenarts gaan? Ik laat je maar één keer per jaar gaan voor je routinematige controle en bloedwerk, en als je je onder het weer voelt. Het is de moeite waard om je in topvorm te houden, vind je niet?

Waar ga je heen als je elke dag die deur uitloopt? Ik ga aan het werk, zodat ik het me kan veroorloven om al die lekkernijen en speelgoed te kopen waar je zoveel van houdt.

Hoeveel hou je van me? Daisy, ik hou nog meer van je dan je van traktaties houdt!

Dus vandaag, wanneer je kat je vragend kijkt, onthoud dan dat hij of zij waarschijnlijk een aantal belangrijke vragen voor je heeft. Neem een ​​paar extra momenten en zoek uit wat je kat moet weten … en zorg ervoor dat je antwoordt!

Wat denk je dat je kat wil weten?

Daisy the Curly Catholidays