Prachtige Pitbull Yorkie -mix: is deze hybride huisdierhond ideaal voor jou?

Pitbull Yorkie combineert twee verschillende hondenrassen. Wat kunt u verwachten van deze charmante crossover? Hoewel ze allebei Terrier -rassen zijn, hebben de Pitbull Terrier en Yorkshire Terrier heel verschillende looks en routes.

Je kunt een paar dingen over dit mengsel voorspellen. Wat voor soort puppy is het? Het is de ideale keuze voor uw gezin.

Pitbull Yorkie mix

Laten we beginnen om erachter te komen.

Waar komt de Pitbull Yorkshire Terrier -mix vandaan?

Pitbull Yorkie -mixen zijn gefokt van een Pitbull -ouder en een Yorkshire Terrier -ouder.

De Yorkie is een erkende rasechte door de American Kennel Club (AKC), maar de Pitbull is een informeel ras. Dit geeft aan dat ouders op de ene regel kunnen worden geregistreerd, maar niet in de andere.

Pitbull -oorsprong

Er wordt aangenomen dat de Pitbull afdaalt van Bull- en Terrier Dogs uit de 19e-eeuwse. Ze zijn gemaakt van kruising van oude Engelse Bulldog en Terrier -rassen.

Dit maakt het dier veelzijdig en kan worden gebruikt voor “pitgevechten”, maar het kan ook worden gebruikt als een jacht- of huisdier. Het zijn middelgrote honden met een korte, gespierde, korte snuit en een kort haar.

Yorkshire Terrier Origins

De Yorkshire Terrier of “Yorkie” werd ook opgericht uit verschillende andere rassen in Engeland in het laatste deel van de 19e eeuw.

De bijdragende rassen in dit geval waren allemaal kleine terriërtypen. Yorkies werden oorspronkelijk gebruikt om ratten in mijnen en fabrieken te regelen. Het zijn nu populaire gezelschapsdieren.

De kleine, draadachtige of zijdeachtige gedoe-hond is een miniatuur. Miniatuur of theekop Yorkies zijn de afgelopen jaren erg populair. Deze kleine honden lijken veel meer op een speelgoedras dan als een terriër.

Pitbull Yorkie Mix -informatie

Hybrid Vs. Designer Dogs

Het is een oude praktijk om verschillende rassen te combineren om nieuwe variëteiten te creëren. Na 2000 nam de populariteit van “hybride” en “designer” hondenrassen echter toe.

Dit is hoe u een verscheidenheid aan hondentypen kunt maken die het beste van beide ouderrassen combineren. De uitkomst van rasechte tonen is echter niet altijd voorspelbaar.

Aangenomen wordt dat deze honden immuun zijn voor de geërfde ziekten die gebruikelijk zijn voor stambomen. Het is onjuist om aan te nemen dat dit altijd het geval is.

Sommige puppy’s kunnen niet-recessieve aandoeningen van één ouder erven, evenals recessieve ziekten die beide rassen gemeen hebben.

Houd bij het selecteren van een hond voor zorg voor zorg, houd rekening met de genetische gezondheid en elke extreme conformatie.

U kunt een veterinaire verzekeringspolis of een veterinair gezondheidsplan overwegen. Je kunt ook de kansen op een gezonde puppy vergroten als je een hond kiest met twee ouders die zijn gecontroleerd op gezondheid.

Pitbull Yorkie Mix uiterlijk

Pitbull X Yorkie zijn geen populaire hybride honden. Dit is duidelijk door het ontbreken van schattige namen voor deze combinatie. Porkie? Yortbull?

Dit type kruis is zeldzaam en is meestal het gevolg van toevallige of amateurveredeling. Dit is de reden waarom de attributen van dit kruis niet goed gedocumenteerd of vastgesteld zijn. Ze verschijnen af ​​en toe.

Ze zijn normaal gesproken ergens in het midden van de ouderrassen, omdat ze kleine tot middelgrote honden zijn. De ruwe jas van de “draadhaar” van de Yorkshire Terrier wordt meestal weergegeven.

Variabele kleur kan bestaan, inclusief tawny, bruin en tawny of grijszwart. Gemeenschappelijke terriër -eigenschappen zijn rechtopstaande oren en een stevig, maar kleiner frame.

Hoewel het aanmeren van staart een traditie was met terriërrassen van terriërs, wordt het nu als ongewenst en mogelijk schadelijk beschouwd voor het welzijn van de hond.

Deze honden worden niet aanbevolen om het te gebruiken. Het bijsnijden van het oor bij honden die lijken op pitbulls is een soortgelijk probleem.

Pitbull Yorkshire Terrier mix temperament

Yorkies en Pitbulls delen sterke terriërheritages, dus hun puppy’s zullen waarschijnlijk vergelijkbaar zijn.

Deze combinatie is waarschijnlijk energiek en vetgedrukt, met een hoge prooi -drive. Als ze niet goed worden gesocialiseerd, kunnen ze agressie tegenover andere honden tonen.

Beide ouders rassen zijn loyaal, beleefd en gevoelig voor de gevoelens van hun primaire handler. Het is cruciaal om aandacht te schenken aan het temperament van uw puppy zodra het lijkt.

Met een programma dat blootstelling en training omvat, kunt u snel reageren op eventuele ongewenste eigenschappen.

Voordat ze consistente trainingsverwachtingen introduceren voor volwassen honden die zijn geadopteerd, is het cruciaal dat ze zich mogen aanpassen en deel uitmaken van de nieuwe familie.

Training van je Pitbull Yorkie -mix

Honden met sterke terriërheritages zijn intelligent en loyaal, waardoor ze bevredigend zijn om te trainen.

Eigenaren moeten klaar zijn voor koppige momenten. Ze zijn meestal intelligent en sterk wil. Het is cruciaal om vroeg te beginnen met socialiseren en om een ​​positieve versterkingstraining te gebruiken.

Om ze opgetogen en tevreden te houden, moeten ze de hele dag voldoende lichaamsbeweging krijgen. Deze honden houden van oefeningen die hun hersenen en lichamen uitdaagt.

Misschien wilt u activiteiten zoals behendigheid, schuurjacht of flyball samen doen. Ze floreren in actieve huizen waarmee ze tijd met thei kunnen doorbrengenr families. Ze kunnen destructief en lawaaierig zijn als ze te lang met rust worden gelaten.

Pitbull Yorkie Mix Health

Je puppy zou ziekten van een van hun ouders kunnen erven. Het is cruciaal dat beide ouders worden gecontroleerd op ziekten die relevant zijn voor het ras.

Yorkshire Terriers, met name miniatuur Yorkies, lopen een hoger risico om een ​​verscheidenheid aan aandoeningen te erven. Let op conformatieproblemen met betrekking tot ogen en skeletsystemen. Het kan moeilijk zijn om Yorkies minder dan 4 pond te fokken.

Soms werden deze theekophonden op roekeloze manieren gefokt die schadelijk zijn voor hun gezondheid. Yorkies moeten niet de dam zijn vanwege de verschillen in hun grootte. Het is mogelijk dat ze moeite hebben om grote puppy’s te leveren.

Keizersnede is een gebruikelijke praktijk in rasechte miniatuur Yorkies.

Kruising van genrisico’s

Fokhonden met grootteverschillen moeten worden vermeden. Vergeet niet om te zorgen voor het welzijn van uw honden en hun nakomelingen. Yorkies en Amerikaanse Pitbull Terriers hebben een hogere percentages progressieve wervelkolomaandoening, degeneratieve myelopathie.

Dit opent de mogelijkheid dat het gemuteerde gen aan de kinderen kan worden doorgegeven. Om ervoor te zorgen dat een opgetogen en gezonde puppy cruciaal is dat beide ouders goed zijn.

Mixen Pitbull Yorkie goede familiehonden?

Een terriërmix klein of medium is geschikt voor familiehonden. Zorg ervoor dat u socialisatie levert voor puppy’s en veel oefeningen voor hun geest en lichamen.

Ze bloeien floreren op gezelschap, activiteit en genegenheid. Laat ze niet langdurig met rust. Ze vereisen regelmatige sociale interactie en lichaamsbeweging.

De hond kan een favoriete persoon kiezen, ongeacht wie deze aanvankelijk heeft verworven. Alle tekenen van agressie moeten voorzichtig worden behandeld.

Onderzoek suggereert dat Yorkshire Terriers misschien veel agressiever zijn tegenover vreemden dan andere honden.

Waarom socialisatie zo cruciaal is voor honden

Pitbulls kunnen veel agressiever zijn tegenover andere honden dan hun tegenhangers. Je hebt de mogelijkheid om van je hond een vriendelijkere volwassene te maken door eigenaar van huisdierhonden te zijn. U kunt uw kansen vergroten om een ​​opgetogen puppy op te richten door de ideale huisvesting, training en zorgopties te kiezen.

Je moet je ouders ontmoeten en ervoor zorgen dat je vertrouwd bent met vreemden. Begin met het socialiseren van je puppy zodra je hem naar huis brengt. Gebruik alleen positieve versterkingsmethoden.

Misschien bevindt u zich in conflict met uw hond als u standaard strafmethoden gebruikt. U verhoogt het risico op agressie als u hun signalen verwaarloost.

De voor- en nadelen van het krijgen van een Pitbull Yorkie -mix

Pitbulll X Yorkie: een kleinere hond die intelligent en energiek is, een pitbulll x Yorkie kan een geweldige metgezel zijn voor actieve gezinnen of mensen.

Een beginnende eigenaar kan het moeilijk vinden om ze te gebruiken als ze niet consistent en zelfverzekerd zijn in hun training. Ze hebben liever gezelschap dan lange tijd alleen zijn.

Ze kunnen koppig of aanhoudend ongunstig gedrag vertonen in minder positieve omstandigheden.

Soortgelijke Pitbull Yorkie -mixen en rassen

Er zijn een verscheidenheid aan terriër- en terriërkruismaten beschikbaar die een vergelijkbare sterke conformatie hebben. Ze zijn actief en alert en willen hun eigenaren behagen.

Wij zijn een diverse groep gewijd aan het behoud en de promotie van de American Pit Bull Terrier.

De American Pit Bull Terrier en andere stierenrassen worden besproken in ons educatieve en informatieve discussieforum. Dit is waar leden onderwerpen kunnen bespreken, ideeën kunnen uitwisselen en samenwerken om hun hondenras te promoten en te behouden.

U zult discussies vinden over gezondheid, training en redding, evenals wetgeving en geschiedenis die zeker is voor rassen. Wij zijn het belangrijkste forum van Amerika voor de American Pit Bull Terrier.

We zijn dankbaar dat u u als onderdeel van onze familie heeft.

Pitbull Yorkie redt

Deze mix kan beschikbaar zijn in een Pitbull -redding of Yorkie Rescue. Het is echter zeldzaam, dus het is onwaarschijnlijk. Veel reddingen die gespecialiseerd zijn in een ras hebben ook mixen. Het is de moeite waard om hieronder contact op te nemen met terriërreddingen.

Zijn Pitbull Yorkie -mixen ideaal voor jou?

Dit kruis is het beste voor terriers die dezelfde boeiende kwaliteiten willen hebben als de Yorkshire Terrier maar in een sterker kader. Het is cruciaal dat beide ouders vriendelijk zijn. Dit werkt alleen als u zich inzet voor socialisatie en positieve versterking.