PETMEDS® Winter Flea Managing

AddTHis Deling -knoppen naar facebookfaceBookFacebookShare naar TwittertwitterTwitterShare naar PinterestPinterestPinterestShare naar Moreaddthismore1

Hoewel we ons allemaal bewust zijn van de koude winterse weersomstandigheden die zowel december als vakantietijd de meeste delen van het land kunnen geven, is dit een tijd van het jaar waarin dierenvoogden gewoonlijk extreem laks zijn over hun vlooienbeheerprogramma’s. In feite, deze week in de kliniek, bood een dame haar vlooien-geteisterde katten met alleen indoor extreem overstuur, waardoor ze niet precies begreep hoe haar binnenkatten vlooien kunnen krijgen, vooral als er een aantal koude ijzige nachten op rij was geweest.

Wat mensen gewoonlijk niet herkennen, is dat in een groot deel van de noordelijke tweederde van het land het vlooienseizoen meestal pas in het midden tot de late herfst (vaak rond Halloween) piekt, omdat bladeren beginnen te herfst en een mooie verbergingslocatie maken Voor vlooien om de benen van huisdieren of voogden te pakken die tegen de bladeren passeren. In veel gebieden blijven vlooien nogal een probleem met het nieuwe jaar, terwijl van het programma in veel zuidelijke gebieden, naast binnen zelfs noordelijke huizen, vlooien het hele jaar een probleem kunnen zijn.

Daarom suggereren de meeste dierenartsen het hele jaar door vlooien te beheren met efficiënte producten zoals frontlinie plus of voordeel. Niet alleen met routine gebruiken zowel en milieubeheer maatregelen die men frustrerende vlooien in hun huis zal voorkomen, maar voorzag het toenemende aantal ziekten die zowel vlooien als teken hebben gebracht, een constant vlooien/teken preventief programma zal helpen om veel ernstige ziekten te voorkomen, niet Alleen bij huisdieren, echter ook bij mensen, omdat er bijvoorbeeld enige ziekte zoals Bartonella is, die wordt overgedragen door contact op te nemen met vlooienlarven, enz. En kan een ongebruikelijke ernstige ziekte bij mensen veroorzaken.