Survival Guide to Puppy Titting -Dissing

AddTHis Deling -knoppen naar facebookfaceBookFacebookShare naar TwittertwitterTwitterShare naar PinterestPinterestPinterestShare naar Moreaddthismore11

Het is absoluut geen truc dat de hond graag kauwt. Dat is de reden waarom er talloze kauwspeelgoed zijn, zoals het Traditional Pet Dog -speelgoed van Kong, om kauwers van alle soorten te bevredigen, met name puppy’s tijdens hun kinderpodium. Voor diegenen die het op het punt staan ​​het podium te weerstaan, is hier een snelle gids voor het overleven van de toorn van puppy -kinderziektes.

Op de leeftijd van ongeveer 16 weken zullen de babytanden van uw puppy langzaam worden uitgedrukt door de langdurige volwassen tanden tot ongeveer 7-8 maanden oud, dat is wanneer uw pup alle 42 van zijn of haar volwassen tanden zal hebben. Deze periode wordt puppy -kinderziektes genoemd. Op dit moment zullen zowel de mond van uw pup als tandvlees ontstoken zijn en in pijn, wat leidt tot kauwen. Puppy’s zullen knagen aan zowat alles wat hen wordt aangeboden, omdat kauwen echt kalmeert en de pijnlijke tandvlees masseert en zelfs kunnen helpen bij het verlichten van een paar van de pijn.

Een van de allerbeste dingen die je kunt doen om de kinderziektes te bereiken, is om je pup te voorzien van risicovrije kauwspeelgoed. Het verstrekken van hun eigen leuke speelgoed om op te kauwen, houdt je pup idealiter weg van je bank, kleding of tenen. Chew -speelgoed in de vriezer plaatsen voordat je ze aan je puppy verstrekt, is een fantastische methode om pijnlijke tandvlees te helpen. Als je wat bloedgebieden op het speelgoed ontdekt, maak je geen zorgen, het is natuurlijk en zal langzaam stoppen. Houd uw puppy betrokken en geïnteresseerd door het speelgoed te draaien. Als uw pup consequent het hoofd duikt voor het hoofd voor uw favoriete paar schoenen of de zijkant van de bank, probeer deze dan te vervangen door een speelgoed van hen. Als dat niet werkt, probeer dan een bittere spray te gebruiken die hen ervan weerhoudt om zowel op uw persoonlijke als thuisitems te kauwen.

Het Kong -speelgoed en de eenvoudige traktatie zullen aan het kauwen van uw hond voldoen

Het traditionele Kong -speelgoed is het beste voor honden van alle leeftijden, van kinderziektes tot je typische volwassen kauwer. Honden houden van de moeilijkheid die het traditionele Kong -speelgoed biedt met zijn langdurige en springkussenontwerp. Vul het op met de Kong Simple Treat of andere traktaties, evenals uw huisdierhond niet kunnen weerstaan!

Dit speelgoed is gemaakt met een natuurlijke rubberverbinding waarmee honden graag kauwen en spelen. Het traditionele Kong -speelgoed heeft een hol centrum, dat het beste is om te spullen met voedsel en uw pup eindeloos vermaakt te houden

Het traditionele Kong -speelgoed is al meer dan dertig jaar in de buurt, heeft een voorkeur onder veel honden. Het wordt aangeboden in 3 verschillende maten: klein, medium, evenals groot. De Kong Simple Treat wordt aangeboden in 2 smakelijke smaken: zowel pindakaas als spek en kaas.

Win een gratis Kong -speelgoed en Kong Simple Treat!

Daag uw puppy of hondentanden uit voor een Kong en houd ze urenlang vermaakt! Laat hieronder een reactie achter en je zou misschien een gratis Kong -speelgoed en Kong Simple Treat vanaf 1800petms kunnen winnen!
Eén kampioen wordt willekeurig geselecteerd op dinsdag 1 mei 2018, dus iedereen die deelneemt, heeft de mogelijkheid om te winnen! (Beperkt tot inwoners van de VS) Groot geluk!

Gefeliciteerd met de tekeningwinnaar, Kevin M! Zoek naar een e -mail van ons over het verklaren van uw prijs.

Pet Dog Behaviordog Toysdogsgiveaways