Wellness Core Rawrev Pet Dog Food Review and Giveaway

Het gloednieuwe wellness Core Rawrev Pet Dog Food is een combinatie van korrelvrije brokken en 100 procent rauw gevriesdroogd vlees.

Mijn honden aas en Remy mochten het nieuwe voedsel proberen, samen met de nieuwe wellness-kern gevriesdroogde lekkernijen. Beide producten zijn gratis voor door de mens gemaakte conserveermiddelen, kleurstoffen of smaken.

Dit bericht wordt gesponsord door wellness.

Het bedrijf geeft een gratis prijzenpakket weg aan twee lezers van die straathond.

Elke winnaar ontvangt een zak van 4 pond van het wellness-kern rawrev-eten en twee zakken met gevriesdroogde rauwe lekkernijen!

Laat gewoon een reactie achter aan het einde van dit bericht om binnen te komen. (2 winnaars!) Klik hier. *De winnaars zijn gekozen en aangemeld.

Wellness Core Rawrev Pet Dog Food Review

Mijn gedachten over het rawre -eten

Mijn honden aas en Remy mochten het wellness-kern rawrev huisdierhondenvoer proberen dat korrelvrij droog voedsel is gemengd met gevriesdroogde rauwe hapjes. Leer hier veel meer over het eten.

Hoewel ik graag een rauw dieet geef, houd ik altijd droge hondenvoer bij de hand en de kern van de wellness is mijn beste keuze.

Het is geweldig dat er nu een optie is die ten minste wat rauw voedsel bevat. Hoewel de meerderheid van de eigenaren van huisdierhonden om verschillende redenen niet geïnteresseerd is in het voeden van 100% rauw, is dit een geweldige “tussendoor” optie die veel eigenaren van dierenhonden aanspreken.

Mijn honden moesten ook de wellness-kern gevriesdroogde rauwe lekkernijen proberen. Dit zijn traktaties met één ingrediënt gemaakt met 100% rundvlees, zwijn, zalm of kalkoen. Mijn honden hadden de zwijnoptie.

Wat zijn de kosten?

Wellness Core -producten zijn online beschikbaar via Chewy, Petco, PetSmart, Amazon en meer. Klik hier.

Het rawrev -eten en 100% gevriesdroogde traktaties zijn gloednieuw, maar je zult ze waarschijnlijk binnenkort gaan zien!

U kunt Wellness Core -producten rechtstreeks krijgen bij een Petco- of PetSmart -winkel en andere specialistische winkels voor huisdieren.

Het rawrev -eten wordt geleverd in origineel (kalkoen en kip), wilde game (eend, lam, zwijn en konijn) en klein ras (kalkoen en kip).

Prijzen kunnen heel maar ongeveer variëren van $ 19,99 voor een 4-pond zak tot $ 64,99 voor een zak van 20 pond.

Het eten is verkrijgbaar in 4, 10, 18 (alleen wilde game) en alleen 20-pond (alleen originele) zakken. Leer hier veel meer over het eten.

Wat is er speciaal aan dit eten?

Wellness is een merk dat ik vertrouw, en het heeft een goed trackrecord bij eigenaren van huisdieren. Met zo veel huisdiervoedselbedrijven die er zijn (sommige beter dan anderen), zegt dat veel!

Het rawrev-voedsel is een van de weinige opties die droog voedsel combineren en gevriesdroogd rauw, hoewel er andere merken zijn die dit ook aanbieden.

Het is ook geweldig om traktaties te zien die zijn gemaakt met één ingrediënt (vlees). Dit is waardevol voor honden met allergieën voor verschillende eiwitbronnen, korrels of andere ingrediënten.

Voordelen van het rawrev -eten:

Een geweldige manier om wat rauw voedsel te introduceren in het dieet van uw hond (rauw voedsel is een stuk natuurlijker voor honden!)

Maaltijdvlees als de eerste ingrediënten

Gemaakt met echte, uitspraakbare en herkenbare ingrediënten

Graan gratis (honden hebben normaal gesproken geen granen nodig)

Het is een natuurlijk bewaard product

Bevat geen bijproducten voor dieren

Nadelen:

Ik wou dat er veel meer gevriesdroogde rauwe stukken in het eten waren, maar dit voedsel is niet gemaakt voor mensen die 100% rauw willen voeden

Je kunt hier veel meer leren over het eten.

Ik zou het rawrev -eten aanbevelen voor …

Wellness is een merk dat ik vertrouw, en ik zou dit voedsel aanbevelen voor elke persoon die probeert een gezonde droge optie voor hondenvoer te vinden met het extra voordeel van sommige rauwe hapjes.

Ik koop meestal wellness kern droog voedsel door Chewy, maar nu zoek ik naar de rawrev -optie.

Meer info hier.

Giveaway – Win een zak rawrev Pet Dog Food en 2 zakken met traktaties!

Wellness geeft een gratis prijzenpakket weg aan twee lezers. Laat hieronder een reactie achter om in te voeren.

*De winnaars zijn gekozen en aangemeld.

Elke winnaar ontvangt:

Een zak van 4 pond van de gloednieuwe wellness kern rawrev Pet Dog Food

Twee zakken van de 100% gevriesdroogde lekkernijen

Laat hieronder een reactie achter om in te voeren. Laat me weten waarom je hond geïnteresseerd is in de traktaties of eten uit wellness!

Moet een Amerikaans postadres hebben om te winnen. Ik zal de winnaars willekeurig kiezen op zaterdag 15 april en ze per e -mail op de hoogte stellen.

Iedereen heeft geabonneerd op de beloning van $ 7 of hoger op de Patreon -pagina van die Mutt ontvangt automatische vermeldingen in alle weggeefacties. Er is nog 1 plek over. Klik hier.

Zou uw hond graag het rawrev -eten willen proberen?

Laat het ons weten in de reacties! Laat het me ook weten als je vragen hebt over het eten en ik krijg ze beantwoord voor je.